Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Elaine Rain Evilian

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elaine
Level 1
Elaine

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 01-07-14

BerichtOnderwerp: Elaine Rain Evilian    di jul 01, 2014 4:07 am

De basis informatie
Volledige naam: Elaine Rain Evilian
Roepnaam/bijnaam: Soms stelt ze zichzelf voor als Rain, soms als Elaine
Leeftijd: 20
Verjaardag: 08-07
Geslacht:  vrouwelijk
Geloof: Elaine is opgegroeid met het geloof in de Schepper, daar gelooft ze ook werkelijk in, evenals de roeping om de wereld de Schepper zijn verlichting te geven.
Rijk: Het Dertiende Rijk

Het innerlijk
Karakter:
Schijn bedriegt, zo ook bij deze prachtige jonge vrouw met haar elegante voorkomen. Elaine is een vrouw die erg bewust is van haar acties en daden, ze is iemand die in het heden leeft, maar veel geleerd heeft in het verleden. Dat feit geeft aan dat Elaine over een goede intelligentie beschikt en deze ook gebruikt. Elaine is zelfverzekerd en zal met haar geduldige aard niet snel dingen aan het toeval overlaten. Elaine is in zekere zin een mysterieuze vrouw, ze zal nooit veel over zichzelf vertellen, maar zoveel mogelijk informatie uit haar gesprekspartner proberen te halen. Betrouwbaar is Elaine niet, ze heeft een sluwe aard en zal haar spel niet altijd eerlijk spelen. Het doel heiligt de middelen, iemand die sterft aan vergif is wat haar betreft net zo dood als iemand die in een zwaardgevecht om het leven komt. Elaine is niet erg levenslustig, eigenlijk denken sommige mensen die haar echt goed kennen dat ze soms juist naar de dood verlangt. Misschien is dit wel zo, maar de taak van de Schepper zal ze uitvoeren, daar zijn haar eigen wensen onder geschikt aan. Ondanks dat plaatst ze zichzelf altijd op de eerste plaats. Ze moet wel heel erg door een ander geraakt zijn om die persoon zonder een tegenprestatie een gunst te verlenen.
Elaine heeft een kalme persoonlijkheid en zal niet snel uit de tent gelokt worden, Elaine heeft haar eigen manier van omgaan met vijandelijke personen. Een tikkeltje sadistisch zou je haar kunnen noemen.  Elaine is geen goede vriendin, omdat ze zichzelf altijd vooraan plaatst. Dit maakt haar eenzaam, maar haar koppigheid verbiedt het om aan die eenzaamheid toe te geven of er iets aan te doen.
Relaties: Elaine is een verleidster, iemand die andere graag om haar vinger probeert te winden, maar dat betekent niet dat ze direct met je naar bed duikt. Elaine zal wel eens aan een one-night stand doen, maar dat is een zeldzaamheid. Elaine is niet bezig met de liefde.
Bijzonderheden aan karakter: De kalmte van het handelen van Elaine is bijna eng om te aanschouwen. Je zult zelden echte, felle emoties van Elaines houding of gezicht aflezen.
Talenten: Elaine is erg goed met kruiden, met name de dodelijkheid ervan. Verder is ze goed in het bespelen van de viool. Iets wat ze zelden in het openbaar zal doen.
Zwakheden: Elaine heeft niet bepaald veel spierkracht, wat toch in haar nadeel kan werken. Verder is ze opgegroeid in de stad, hoewel ze daar ontberingen heeft moeten doorstaan heeft ze zichzelf nooit in de ruige natuur hoeven redden.

Status:  Elaine wordt door de mensen die haar niet kennen beschouwt als niet erg benaderbaar. Met haar bijna koninklijke houding geeft ze andere het gevoel dat ze arrogant is, maar het jaagt andere in zekere zin ook angst aan.

Passies: Het dienen van de Schepper, al is het dan volledig op haar eigen manier
Afkeer/Haat: Mensen die geen ruggengraat tonen
Verslavingen/genotsmiddelen: Een sigaret en een goede rode wijn op zijn tijd

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Elaine komt uit de hoofdstad van het Dertiende Rijk.
Familie: Haar beide ouders leven nog, maar veel contact heeft ze niet meer met hen. Ze heeft nog een jongere broer en zus, alleen die ziet ze ook nauwelijks.

Het uiterlijk
Lengte: Elaine is 1.76 wat niet heel klein is, maar toch zal je haar zelden zonder haar zwarte pumps zien. Deze zijn zo ongeveer aan haar voeten gegroeid.
Omschrijving haar:  Elaine heeft lang oranje-rood haar dat licht golft. Meestal draagt ze het los of bindt ze het naar achteren.
Omschrijving ogen: Elaine heeft lichtblauwe ogen die ze meestal accentueert met wat mascara. Haar ogen hebben meestal een koude uitstraling, dit komt meestal alleen al door de lichte kleur.
Bouw van het lichaam: Elaine heeft een lichaamsbouw waar men jaloers op kan zijn. Ze kan eten wat ze wilt en is nog altijd behoorlijk slank. Heel gespierd of atletisch is ze dan weer niet.
Kledingstijl: Elaine draagt meestal zwart, je zult haar zelden in een andere kleur tegenkomen. Elaine houdt van duurdere stoffen en kleding, maar houdt altijd het doel van de kleding in ogen.
Uiterlijke kenmerken: Elaine weet dat ze een relatief knappe vrouw is en benadrukt dit door zichzelf goed te verzorgen. Het meest opvallende aan haar uiterlijk is de enorme tatoeage op haar schouder en bovenrug.

Kracht
Elementaire kracht:  Vuur
Bijkracht: Telekinese
Wapens: Twee dolken zijn haar favoriete wapentuig, verder heeft ze wat met messen en kan ze het goed met een zwaard vinden.
Vechtsport: Vroeger heeft Elaine gedaan aan kickboksen en sporten als material arts, dat heeft ze nog altijd meegenomen, maar ze doet hier niet meer actief aan.
Vechtstijl: Elaine heeft een redelijk sierlijke vechtstijl, maar niet altijd even eerlijk.

Draak
Naam van je draak: Dawn, wat zonsopgang betekent, iets toepasselijk bij een phoenix
Geslacht van je draak: vrouwelijk
Soort: Phoenix
Karakterschets: Dawn is een rustig beest, het zal niet zomaar langskomen. Eigenlijk is ze niet heel close met Elaine.
Uiterlijk van je draak:
Spoiler:
 

Extra
Verleden: Elaine heeft een redelijk turbulent verleden. Ze is geboren in een gezin dat bij de elite van de stad hoorde, maar als kind heeft ze grote armoede gekend. Al op jonge leeftijd werd ze geïndoctrineerd met de denkbeelden van de Schepper, alleen haar ouders hadden er op sommige punten een extreem beeld van. Zo is ze al vanaf een jaar of 6 naar de gaarkeukens gestuurd om daar te helpen met voedsel te bereiden voor de arme. Tussen deze arme zaten vele mensen die door bijvoorbeeld verslavingen in de armoede belandt waren, veel personen hadden geen enkel respect voor het kleine meisje dat met haar korte beentjes zich uit de naad werkte. Ze werd bespot, betast en berooft, maar van haar ouders mocht ze hier niet over klagen. Deze mensen hadden het veel slechter dan zij het had en ze moest deze mensen leren vergeven. Toen ze een jaar of elf was werd Elaine meegenomen door haar oom, samen met haar oom heeft ze een jaar lang in een andere grote stad geweest. In deze stad was zij niet degene die hielp bij voedseluitdelingen, maar was zij degene die moest bedelen om een stukje brood. Volgens haar ouders was dit de enige manier om de goedheid van de Schepper te begrijpen en waarom het zo belangrijk was dat men zich tot hem bekeerde. Toen ze oud genoeg was werd ze ingewijd tot de duistere kunsten van kruiden, met name de giftigheid hiervan, evenals manieren hoe je het beste je vijand  kon doden. Nu is ze oud genoeg om haar eigen leven te leiden en zich te wijden aan de edele taken van de Schepper.
Overig: -

Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Elaine Rain Evilian
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: