Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Rijk van de Maagd ----- Bloemenvelden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gawain
Level 1
avatar

Aantal berichten : 88
Registratiedatum : 27-06-14

BerichtOnderwerp: Rijk van de Maagd ----- Bloemenvelden   di jul 01, 2014 1:24 am

De bloemenvelden zijn een van de punten waar het rijk van de Maagd bekend om staat. Het zijn vlaktes en heuvels waar allerlei bloemen en kruidplanten vrij baan hebben om te groeien. Het is een prachtig gezicht. Er zijn paadjes tussen de velden door en hier en daar een picknikplek.

Personen: vrij, het is immers een inmense vlakte met bloemen
Regels: Niet alles afbranden of kapot maken.
Rang: Vrij, draken zijn toegestaan, maar een beetje opletten dat ze het veld niet in de fik steken of zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gawain
Level 1
avatar

Aantal berichten : 88
Registratiedatum : 27-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Rijk van de Maagd ----- Bloemenvelden   di jul 01, 2014 1:30 am

NEW

Op een van de picknick veldjes, omringd door bloemen, lagen twee figuren in het gras. Bambi lag op de grond. Haar surrogaatlichaam bestond vandaag uit een grote koeienschedel waar Gawain eerder een keer allemaal krullerige patronen in had gegraveerd, en een verzameling koeien en beren botten. De mens die bij haar hoorde huisde die schedel op zijn schoot. Hij was bloemetjes tussen de gaten door aan het weven. Af en toe maakte Bambi tevreden knor geluidjes om te laten merken dat ze helemaal op haar gemak was. Ze hadden hun tent opgezet aan de bosrand buiten de velden. Er was voor de dag al eten geregeld en al hun taken waren gedaan, dus ze konden het zich best veroorloven te luieren in het gras.

-----------------
imagine something like this

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynaea
Level 2
avatar

Aantal berichten : 106
Registratiedatum : 26-06-14
Leeftijd : 21
Woonplaats : Naast de buren

BerichtOnderwerp: Re: Rijk van de Maagd ----- Bloemenvelden   di jul 01, 2014 1:42 am

Lynaea zat met haar voeten in het water. Het gaf een heerlijk gevoel om even wat verkoeling te hebben. Het was in het rijk van de Maagd warmer dan in het rijk van de Vissen, waar ze zelf haar hele leven had gewoond, totdat de rare magische bol kwam. Annorah was ergens eten halen, Lynaea vroeg niet waar ze het vandaan haalde, maar Annorah had haar hier afgezet, zodat ze even kon uitrusten. Het was fijn dat zowel zij als Annorah even hun eigen tijd hadden. Met een sierlijke beweging liet ze een paar druppels water omhoog komen en liet deze op haar gezicht vallen. Ze genoot van de zon en ging met haar rug in de bloemen liggen. Toen ze eenmaal lag, bewoog er iets in haar ooghoek. Rustig keek ze naar achteren en ze zag dat een eind verderop twee figuren waren. Niet heel actief, maar sinds de zogenaamde waarschuwing over het gevaar dat zou komen, was Lynaea iets oplettender geworden. Of het was het feit dat ze nieuw was in deze rijken. Ze bleef rechtop zitten en keek nogmaals achteruit. Een van de figuren had een rare vorm, maar ze kon het niet helemaal plaatsen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gawain
Level 1
avatar

Aantal berichten : 88
Registratiedatum : 27-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Rijk van de Maagd ----- Bloemenvelden   di jul 01, 2014 1:54 am

Toen het laatste gat opgevuld was met bloemen tilde Bambi haar hoofd op. Ze gaf Gawain een speels zetje in zijn zij met een van de hoorns. Dit maakte dat hij opstond. "Hey meissie, ik zat eigenlijk wel lekker." Bambi maakte als antwoord een vrolijk piep geluidje. Ze gebruikte niet vaak 'woorden', ookal zou Gawain dat moeiteloos kunnen verstaan. Met behulp van een zelfgemaakt briesje blies Gawain snel alle verdwaalde grassprietjes, blaadjes en een enkel bloemetje uit zijn lange krullenbos. Bambi snoof. "Hongerrrrr" Piepte ze. Inmiddels dreef Bambi in de lucht waar ze een soort draakdonut vormde door op het uiteinde van haar gemixte ruggengraat-staart te kauwen. "Ga nu maar meissie, ik vind het goed," zei Gawain lachend. Dit ronselde een nieuwe serie tevreden piepgeluidjes voor Bambi er vandoor dreef door de lucht. Haar roodharige verzorger keek haar met een grote glimlach na. Toen ze verdwenen was keek hij rond. Hij merkte het aura eerder op dan het meisje. "Mooie dag, is het niet?" riep hij enthousiast naar haar. Ze leek hem ongevaarlijk, en hij had toch niets te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynaea
Level 2
avatar

Aantal berichten : 106
Registratiedatum : 26-06-14
Leeftijd : 21
Woonplaats : Naast de buren

BerichtOnderwerp: Re: Rijk van de Maagd ----- Bloemenvelden   di jul 01, 2014 10:18 pm

Lynaea was weer naar de lucht aan het kijken en hoorde opeens iemand iets zeggen. Aangezien zij naast de twee figuren de enige was, keek ze toch even op. Een stem van een jong kwam van achteren. Ze draaide zich om en zag een jongen met lang rood haar naderen Ze zwaaide naar hem, maar had geen zin om te roepen. Ze ging met haar voeten uit het water om haar schoenen weer aan te doen. Haar voeten waren nog nat, maar met een klein beetje watersturing liet ze alle druppels op de grond vallen. Met enige moeite stond ze op, aangezien het lange zitten haar benen een beetje stijf had gemaakt. Rustig liep ze richting de jongen, want eigenlijk had ze wil zin in wat gezelschap nu Annorah zo lang weg was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gawain
Level 1
avatar

Aantal berichten : 88
Registratiedatum : 27-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Rijk van de Maagd ----- Bloemenvelden   za jul 05, 2014 6:54 am

Het viel Gawain meteen op toen ze haar krachten gebruikte om van het water af te komen. Ze kwam hem niet bekend voor, dus de kans was groot dat ze een inwoner van de twaalf rijken. Dat betekende dat hij er belang bij had een oogje op dit meisje te houden. Watersturing was duidelijk haar elementaire talent, maar er moest nog iets bij zitten. "Ik ben Gawain," zei hij met een vriendelijke glimlach en hij stak zijn hand uit. Hij droeg een leren driekwart broek en een loszittende blouse met een wat diepere hals en wijde mouwen. Hierdoor waren de tattoes in zijn nek, op zijn handen en polsen en op zijn benen goed zichtbaar. Hij dacht er even over na of hij zou laten merken dat hij wist dat ze een stuurder was. Als ze zijn draak had gezien was het voor haar duidelijk dat hij er een was. Bambi zou ook vanzelf terug komen dus hij ging niet zijn best doen zijn eigen krachten te verhullen. De hare zou hij niet benoemen. Ze zou het zelf moeten benoemen of echt duidelijk moeten maken. Als ze zou vermoedden dat hij een dertiener was, zou ze zelf denken dat hij niet wist dat ze zelf een stuurder zou zijn. "Ik vind de bloemen hier zo mooi, ik zou hier voor eeuwig willen blijven. Nog nooit eerder heb ik zoiets gezien."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Rijk van de Maagd ----- Bloemenvelden   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rijk van de Maagd ----- Bloemenvelden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Het RPG :: Het rijk van de Maagd, Stier en Steenbok-
Ga naar: