Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Thinnith Rilorfir

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Thinnith
Level 1
Thinnith

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 26-06-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Thinnith Rilorfir   di jul 01, 2014 12:54 am

De basis informatie
Volledige naam: Thinnith (Evening (thîn) Sister (nîth)) Rilorfir (Shining over man)
Roepnaam/bijnaam: Mensen korten haar naam op allerlei mogelijke manieren in, wees creatief. Eén specifieke bijnaam heeft ze dus niet.
Leeftijd: 20
Verjaardag: 15-09
Geslacht: V
Geloof: Ze gelooft uiteraard heilig in De Schepper.
Rijk: Het Dertiende Rijk.

Het innerlijk
Karakter: Thinnith is een zeer oprechte persoon. Ze zegt wat ze denkt en denkt ook niet na over wat ze zegt voordat ze het uitspreekt, soms gaat dit gepaard met een flinke dosis bijtend sarcasme. Dit wordt door sommige mensen gewaardeerd, door anderen totaal niet. Hierdoor maakt ze, wanneer ze iemand ontmoet vaak een vriend of een vijand voor het leven. Ze kan snel vrij ongeïnteresseerd overkomen en is dat eigenlijk vaak ook, omdat ze stiekem zichzelf veel belangrijker en leuker vindt dan de anderen om haar heen. Ze is dus ontzettend egoïstisch en narcistisch, maar zal haar best doen om dat te verbergen. Ondanks haar egoïsme kan ze wel voor je door het vuur gaan als ze van je houdt, of dat nou als vriend of geliefde is maakt niet uit. Je zou haar kunnen omschrijven als stoer, omdat ze niet snel een confrontatie uit de weg gaat, of deze nou mentaal of fysiek is. Diep van binnen kan ze wel onzeker zijn, zoals wij allemaal, maar van buiten zal ze altijd zelfverzekerd en standvastig zijn. Ze is zeer georganiseerd en rechtlijnig en haar mening is ontzettend moeilijk te veranderen.
Relaties: Ze valt niet specifiek op mannen of vrouwen, al heeft ze wel een lichte voorkeur voor het mannelijk lichaam. Het belangrijkste in een relatie is voor haar de houding en persoonlijkheid van een ander, maar tijdens onenightstands gaat ze gewoon puur voor een hottie.
Bijzonderheden aan karakter: Narcisme, onverschilligheid, oprechte eerlijkheid.
Talenten: Ze speelt gitaar en kan wel aardig zingen, maar ze is niet de persoon om daar daadwerkelijk iets mee te doen.
Zwakheden: Ze kan heel slecht rekening houden met de gevoelens van anderen. Zwemmen is ook abosluut niet haar ding.

Status: Een onverschillige, misschien soms een beetje gemene, maar oprechte en vrij mooie vrouw. In het dertiende rijk had ze een vrij goede status door haar vooraanstaande familie, maar in de twaalf rijken heeft ze daar helemaal niets aan.

Passies: Muziek maken, argumenteren.
Afkeer/Haat: Lafaards en mensen die te lang doen over het maken van hun punt en teveel nadenken over wat ze gaan zeggen.
Verslavingen/genotsmiddelen: Ze rookt

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Ze is geboren in een groot landhuis aan de rand van Toruma.
Familie: Thinnith komt uit een lange lijn van rijke, adellijke families en succesvolle ondernemers. Haar vader heeft een baan in de regering van Zenan. Wat hij precies doet, weet niemand, hij zelf misschien ook wel niet. Haar moeder is vlak nadat haar jongere zusje geboren is overleden. Haar vader is sindsdien nogal teruggetrokken en Thinnith is sindsdien ook veel harder dan dat ze eerst was. Haar oudere broer heeft inmiddels zelf een huis ergens in Toruma en haar jongere zusje woont nog bij haar vader, verzorgd door bedienden, zoals Thinnith zelf ook opgevoed is.

Het uiterlijk
Lengte: Ongeveer 170 centimeter lang
Omschrijving haar: Lang en heel erg blond. Het is van nature deze kleur. Er zit een beetje slag in haar haren.
Omschrijving ogen: Ze heeft grijze ogen met een donkerdere rand rondom de iris. Ze  zijn vaak bedekt door een zonnebril.
Bouw van het lichaam: Ze heeft wel vrouwelijke vormen, maar niet zo erg dat dat het eerste is wat je aan haar opvalt. Ze is slank, maar heeft wel spieren.
Kledingstijl: Veel zwart en wit, leer is ook een must.
Uiterlijke kenmerken: Ze heeft een tatoeage van een pijl op haar ribbenkast. Dit verwijst naar een legende in haar familie over hoe haar overgrootouders ooit een pijl hebben gemaakt die een beer met één schot kan doden.
Kracht
Elementaire kracht: Lucht
Bijkracht: Glas
Wapens: Een kruisboog en een licht, dun zwaard.
Vechtsport: Als effectief trappen en slaan zonder echt voorafgegeven patroon een vechtsport is, dan beoefent ze een vechtsport. Misschien is dit wel mixed martial arts te noemen.
Vechtstijl: Confronterend, alleen ontwijken wanneer het echt moet en vooral snel zijn.

Draak
Naam van je draak: Sael, wat wijsheid betekent
Geslacht van je draak: M
Soort:  Dee is een winddraak. Hij is wel groot, maar in tegenstelling tot anderen zeer licht en bedekt in veren in plaats van schubben. Doordat hij zo licht is kan hij ontzettend snel en ver vliegen, maar is hij niet van de brute kracht. Uit zijn bek spuwt hij geen vuur, maar krachtige windstoten. Winddraken zijn over het algemeen niet echt een vechterstype. Ze vliegen liever weg dan dat ze de confrontatie aangaan.
Karakterschets: Sael is wijs en rustig. Als Thinnith door het lint gaat door iets, is hij altijd degene die haar met beide benen op de grond houdt. Hij zal zelf nooit snel enthousiast over iets worden, maar geeft wel altijd goed advies en is ontzettend trouw.
Uiterlijk van je draak:

Extra
Verleden: Thinnith is opgegroeid in een rijke familie tussen de bedienden. Haar vader is erg teruggetrokken geweest sinds de dood van haar moeder, die overleed toen Thinnith erg jong was. (zie familie)Buiten dit is haar jeugd altijd erg rustig geweest.

Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xyla
Level 2
Xyla

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 22-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Thinnith Rilorfir   di jul 01, 2014 3:56 am

Goed gekeurd Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thinnith Rilorfir
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: