Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Gawain Carter

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gawain
Level 1
Gawain

Aantal berichten : 88
Registratiedatum : 27-06-14

BerichtOnderwerp: Gawain Carter   ma jun 30, 2014 9:44 am

De basis informatie
Volledige naam: Gawain Carter
Roepnaam/bijnaam: Gawain (spreek uit: gah-weejn)
Leeftijd: 19
Verjaardag: 8 Maart
Geslacht: M
Geloof: De schepper, al is hij niet echt streng gelovig. Zijn familie heeft ook zijn eigen rare trekjes. Ze geloven dat zielen wonen in een lichaam. Als dat lichaam sterft gaan ze uit zichzelf naar een soort station dat ze naar het juiste dodenrijk stuurt. Hij heeft van huis uit een groot respect voor de doden, mens of dier, meer dan voor goden.
Rijk: XIII

Het innerlijk
Karakter: Gawain is erg vriendelijk. Hij kan goed luisteren en zet zich graag in voor het welzijn van anderen, net als zijn draak. Als de situatie er om vraagt kan hij echter iemand zonder schuldgevoel laten vallen. Je bevriend hem snel, maar hij laat deze vriendschap niet snel diep worden. Hij kan ook goed mensen manipuleren omdat hij zo vriendelijk en open is. Mensen hem gewoon laten vertellen wat hij wil weten omdat ze niet beter weten. En alsnog voelt hij zich niet schuldig. Pas als je een deel van zijn extended-family bent ben je hiervoor veilig. Familie, gekozen of bij bloed, gaat voor alles. Ook als een compleet land tot zijn familie ingedeeld is.
Relaties: Gawain is pansexueel, dat betekend dat hij seksueel aangetrokken zou kunnen zijn tot iemand van elk mogelijk geslacht en genderidentiteit. Hij is niet bang voor een relatie. Ook meer vrijblijvende overeenkomsten vind hij wel gezellig, maar dan moet er wel door alle partijen goed over gepraat worden.
Bijzonderheden aan karakter: Hij is vriendelijk, open en een goede luisteraar en je kan altijd bij hem teresch met je problemen, en je krijgt altijd raad. Maar hij kan je ook genadeloos laten vallen als je dat verdient of als je hem benadeeld.
Talenten: Hij heeft in zijn jeugd geleerd om dingen te maken van natuurmaterialen. Zonder moeite kan hij voor zichzelf een nieuwe boog, messen, pijlen, kleding en juwelen maken om zelf te gebruiken of om te verkopen.
Zwakheden: Hij is allergisch voor bijensteken, zo ontdekten ze nadat hij weken een opgezwollen had had als kind nadat hij bijen had opgejaagd.
Status: Hij is heel open en mensen praten graag tegen hem. Hij is een goede luisteraar.
Passies: Hij vind het leuk om kleding te naaien van dierenhuiden. Hij heeft ook natuurlijk zijn tent (een joert) waar hij graag nieuwe palen en doeken voor naait en snijd. Het mooi versieren is ook altijd leuk.
Afkeer/Haat: Onnodige verspilling. Hij heeft altijd geleerd dat je alle delen van een dier kan gebruiken, of dat andere dieren het kunnen gebruiken. Eten weggooien vind hij niet leuk, maar als het ook nog eens word weggedaan op een manier waardoor het niet retour gaat naar de natuur, compost, voer voor varkens, neerleggen voor aaseters, wordt hij helemaal grumpy.
Verslavingen/genotsmiddelen: In zijn jeugd heeft hij nooit echt snoep gehad omdat ze altijd van de natuur leefden. Nu hij niet meer als nomade leeft heeft hij een zwak voor het spul en eet het zodra hij het in zijn klauwen krijgt.

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Gawain komt uit het dertiende rijk. Zijn famillie is er een van nomades. Ze trekken door de bossen en leven van de natuur. Ze verkopen juwelen en kleding gemaakt van dierenhuiden, -botten en tanden. Ze wonen in tenten en blijven maximaal twee weken op een plek voor ze verder reizen.
Familie: Door hun doorgegeven Nomade aard leven ook grootouders nog bij de rest. Zijn grootvader, Arthur, is ook een nomade, zijn vrouw Felice is een meisje dat toen ze met hem trouwde bij de groep kwam. De broer van zijn opa is kinderloos gestorven. De zus van Arthur leeft nog steeds bij de rest samen met haar dochter, diens man en haar vier kleinkinderen.

Gawains moeder is ook een nomade, ze heet Guinevieve en is getrouwd met Joseph, die ze ooit hebben opgepikt in een dorpje. Guinevieves jongere twee zussen, een tweeling, zijn in een stad gaan wonen samen omdat het leven als een nomade niets was voor hen.
Na Gawain werden Samuel, Cicily en Janella geboren.

Het uiterlijk
Lengte: Gawain is een trotse 1.90
Omschrijving haar: Hij heeft bloedrood haar dat tot zijn middel komt. Het is krullend. Hij laat het zo lang omdat dat een familietraditie is. Rood haar is een trek die zijn hele clan heeft.
Omschrijving ogen: Gawain heeft donkerbruine ogen, op het oog zijn ze zwart.
Bouw van het lichaam: Hij is redelijk gespierd.
Kledingstijl: Hij draagt graag losse kleding. Als het weer en de situatie het toelaten kiest hij vaak voor dingen die zo veel mogelijk huid en dus ook tatoeages laten zien.
Uiterlijke kenmerken: Gawain heeft twee ringen in zijn ene wenkbrauw, twee piercings met bolletjes dor de huid op zijn neusbrug en een piercing vlak onder zijn onderlip. Zijn oren zijn gestreched. Zijn hele lichaam, vanaf zijn nek, is bedenkt met tatoeages.Hij heeft een karamelkleurige huid.

Kracht
Elementaire kracht: Lucht
Bijkracht: Aura
Wapens: Gawain heeft door zijn afkomst leren omgaan met pijl en boog en kan erg goed vallen zetten. Hij heeft ook twee dolken met gekromd mes waar hij goed mee kan vechten.
Vechtsport: Hij heeft veel kennis van drukpunten, hoewel dit goed is voor geweldige massages, kan hij dit ook gebruiken in gevechten.
Vechtstijl: Hij vecht het liefst passief met vallen of van ver af met een boog.

Draak
Naam van je draak: Bambi
Geslacht van je draak: Geslachtloos, want het is een skelet, maar prefereerd zij/haar
Soort: Necromancers. Draken die geen eigen lichaam hebben, maar er eentje voor hun "ziel" samenstellen van botten van dieren, ze kunnen de 'onderdelen' wisselen wanneer ze willen en de vreemdste combinaties maken. Ze voeden zich met rondzwervende "wilde" magie. Flarden van voorbije tijden die nog rondhangen tot ze geoogst worden als voeding voor de drakenziel. Door hun non-corporele aard kunnen ze ook zonder poten of vleugels zweven en dus ook 'vliegen' maar het liefste bewegen ze daar poten en vleugels bij.
Karakterschets: Bambi is, ondanks haar soms redelijk nachtmerrieachtige videogame vijand uiterlijk, een speelse lieve draak. Ze is dol op bloemen en dieren. Die zoeken haar graag op, al zijn aaseters en gieren meestal een beetje in de war. Ze is lief en zachtaardig en doet geen vlieg kwaad. Ze is terughoudend rondom mensen, omdat ze verdrietig wordt als ze iemand bang maakt.
Uiterlijk van je draak: Bambi is een verzameling dierenbotten. Meestal heeft ze grote hoofden, (denk koe paard beer etc.) als haar eigen, maar als ze er zin in heeft kan ze meerkoppig zijn. Gawain kan zitten op de rug van haar borstkast.

Extra
Verleden: Gawain is opgegroeid met zijn famillie. Door hun nomadenbestaan had hij voor maar maximaal twee weken vriendjes. Alleen zijn familie was er voor langere tijd. Toen hij 9 was vond hij een vreemd ei in het bos. Hij zorgde er goed voor en hield het warm. Op een dag brak het open uit zichzelf, alsof het uitkwam, maar er zat niets in de lege schil. Gedurende de volgende week raakten er in het kamp telkens botjes kwijt tot Gawain op een dag een wandelend boshert-fazant combinatie in de opening van zijn tent zag zitten. Hij schrok zich natuurlijk het apenzuur, maar toen het wezentje begon te huilen deed hij een ietwat verwarde poging het te troosten. Het was een begin van zijn eerste echte vriendschap buiten zijn familie die hem uiteindelijk in de twaalf rijken bracht.
Overig: Nah man
Plaatje:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xyla
Level 2
Xyla

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 22-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Gawain Carter   ma jun 30, 2014 9:54 am

Goed gekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gawain Carter
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: