Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Autumn Ferris Ross

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Autumn
Level 1
Autumn

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 29-06-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Autumn Ferris Ross   zo jun 29, 2014 11:22 am

De basis informatie

Volledige naam: Autumn Ferris Ross. Autumn staat voor het seizoen waarin hij is geboren en Ferris was de naam van zijn overgrootvader.

Roepnaam/bijnaam: Iedereen noemt hem Ross. Mensen die hem beter kennen mogen hem bij zijn voornaam noemen, Autumn.

Leeftijd: 22

Verjaardag: 1 oktober

Geslacht: Mannelijk

Geloof: Godsdienst maar ook in sprookjes, legendes en verhalen. Dit is nu duidelijk veranderd.

Rijk: Rijk van de Weegschaal

Het innerlijk

Karakter:
Autumn is een vrij stille jongeman, dit heeft vooral te maken met zijn jeugd. Een periode in zijn leven waar hij liever niet over praat en waar hij ook liever niet aan wil worden herinnerd. Dit is een eigenschap die hem soms voordelen brengt, maar ook voor problemen kan zorgen. Ook vindt hij het lastig om mensen te vertrouwen. Hij probeert iedereen om hem heen uit te sluiten, niemand mag te dicht bij komen... dit zorgt alleen maar voor pijn en verdriet zo denkt hij. Maar door zijn gewoonte om alleen te blijven en iedereen omzich heen de rug toe te keren is hij erg eenzaam geworden. Maar die emotie, de emotie van eenzaamheid beweert hij niet te voelen. Een leugen die hij zichzelf iedere dag toeliegt. Liegen is iets waar hij erg goed in is en wanneer hij een leugen of een verhaal verteld kan hij men meenemen in zijn verhalen. Niemand zal door hebben dat wat hij hen verteld klink klare onzin is. Autumn heeft geen "thuis" hij reist al vanaf zijn 13e het hele rijk door. Opzoek naar iets zo verteld hij iedereen, maar misschien is hij eerder op de vlucht voor dat gene waarnaar hij zo opzoek is. Autumn draagt vele geheimen uit zijn donkere verleden mee en ook al is hij van nature erg stil, wanneer het nodig is kan hij ontzettend charmant zijn. Dus pas op, Autumn draagt vele maskers om zijn eigen gezicht verborgen te houden.

Relaties: Autumn gelooft niet in relaties. Hij is nog nooit verliefd geweest en wil dit graag zo houden. Hij valt wel op vrouwen. Maar wanneer hij iets nodig heeft en hij kan het krijgen door het gebruik van zijn "charmes" maakt het hem niet uit of het nu een man of een vrouw is. Maar ergens diep van binnen verlangt hij naar de ware.

Bijzonderheden aan karakter: Autumn is ontzettend bang om dierbaren te verliezen, zijn oplossing hiervoor is simpel hij zorgt ervoor dat er niemand dierbaar is in zijn leven. Alsnog is die aanpak niet erg praktisch en komt hij nog wel eens een probleem tegen. Ook heeft Autumn een ring. Hij verteld aan niemand van wie de ring is geweest en wat de ring voor hem betekend, maar die ring is bijna belangrijker dan zijn eigen leven. Keuzes maken vindt Autumn niet moeilijk en dit is dan ook zo gebeurd, maar dit wil niet zeggen dat hij helemaal nooit in gedachten verdrinkt.

Talenten: Autumn kan ontzettend goed verhalen verzinnen en vertellen, ook is hij goed in liegen. Bijna niemand komt er ooit achter dat (naam) van alles bij elkaar liegt om zijn zin te krijgen.

Zwakheden: Autumn kan mensen goed voor de gek houden. Wanneer er niets op het spel staat kan hij zich goed voordoen als een ander. Niets is te ver gezocht en zijn charmes zijn geweldig. Maar zodra iemand hem kent van "vroeger" of zijn "echte gezicht" heeft gezien dan verliest hij al die controle. Dan kan hij niet liegen, heeft hij geen charmes, komt hij niet uit zijn woorden en zelfs zijn evenwicht raakt uit balans. Ook is Autumn's richtingsgevoel niet altijd in orde. Op al zijn reizen verdwaald hij nogal vaak en moet dan meestal om hulp vragen om het juiste pad weer te vinden.

Status: Hoe hij op anderen overkomt is altijd verschillend. Het is maar net welk masker hij besluit te dragen. Hij kan overkomen als een casanova maar ook als een grappenmaker.

Passies:
Er zijn eigenlijk maar weinig dingen waarvan hij echt geniet. Hij gunt het zichzelf namelijk niet. Hij is altijd op reis opzoek naar "dat gene." Maar als hij toch ergens moet overnachten dan vindt hij het fijn om naar de lokale kroeg te gaan en daar sterke verhalen te vertellen. Er is dan natuurlijk niets waar van al zijn verhalen, maar hij houdt ervan.

Afkeer/Haat : Hij haat zichzelf. De reden hiervoor daar spreekt hij echter nooit over. Maar het heeft sterk te maken met zijn donkere verleden.
Verslavingen/genotsmiddelen: Het klinkt raar, maar Autumn kan niet leven zonder zijn dierbare ring. Wat het precies voor hem betekend en van wie de ring is geweest weet niemand. Hier praat hij namelijk nooit over. Maar hij gaat nog liever dood dan de ring te verliezen.

Afkomst

Geboorte en/of woonplaats: Autumn komt uit het rijk van de Weegschaal. Hij is geboren in de hoofdstad maar heeft nooit in Rayindra gewoond. Hij en zijn ouders leefden aan de rand van de grote stad. Rond zijn 13e verloor hij zijn "thuis" en besloot hij het rijk door te trekken.

Familie: Zijn moeder is op een dag weggegaan en nooit meer terug gekomen. Wat er met haar is gebeurd weet niemand. Het kan zijn dat ze zijn vader heeft verlaten en er met een andere man vandoor is gegaan, maar het kan ook om een misdrijf gaan. Zijn vader die altijd al genoot van alcohol begon meer en meer te drinken tot hij op een dag in een dronken bui van een hoge afstand naar beneden viel. Hij was opslag dood. Verder heeft Autumn geen broers en zussen. Wel had hij een beste vriend die hij zag als een broer. Maar wat er met hem is gebeurd, daar wil nooit hij over te praten.

Het uiterlijk

Lengte: Autumn is vrij lang. Hij is zo'n 1.85

Omschrijving haar: Autumn heeft ligt golvend haar, hij laat het meestal een stukje groeien tot over zijn oren en dan knipt hij het weer af. Het is donkerbruin tot zwart gekleurd en het is niet geverfd.

Omschrijving ogen: Zijn ogen zijn gemiddeld, ze zijn niet groot maar ook niet klein. Ze zijn donkerbruin met een teint van groen wanneer het licht erop valt van kleur. Autumn gebruikt geen make-up.

Bouw van het lichaam: Hij is 1,85. Hij heeft wel een aantal spieren maar ze zijn niet op body-builder niveau. Hij is niet heel er dun maar ook niet ontzettend breed. Hij is vrij gemiddeld.

Kledingstijl: Autumn heeft niet een specifieke kleding stijl. Hij draagt wat lekker en comfortabel zit. Hij beschikt over 2 lange broeken, een aantal simpele t-shirts en een trui. Ook draagt hij meestal nog een lange stoffen jas.
Uiterlijke kenmerken: Hij is niet ijdel, ook heeft hij geen littekens of speciale moedervlekken. Wel heeft hij een klein beetje baardgroei.

Kracht

Elementaire kracht:
Lucht

Bijkracht: Bliksem/ elektriciteit

Wapens: Hij draagt geen wapens. Een belofte die hij ooit met iemand uit zijn verleden heeft gemaakt.

Vechtsport: Nee, hij kan als het moet schoppen en slaan. Maar over een echte vechtkunst beschikt hij niet.

Vechtstijl: Wanneer hij aan het vechten is lijkt het meer op een grap. Hij probeert op alle mogelijke manieren zijn aanvaller te ontwijken en als het moet om terug te vechten, maar daar is hij niet zo'n held in.

Draak

Naam van je draak: Nemesis. Deze naam staat voor wraak en heeft te maken met het verleden van Autumn.

Geslacht van je draak: Mannelijk

Soort: Lucht

Karakterschets: Nemesis is erg rustig, stil net als Autumn. Maar Nemesis is ook vastberaden en zal altijd achter Autumn staan. Vaak helpt Nemesis Autumn uit zijn problemen of herrinerd hij hem wat het doel van hun reis is.

Uiterlijk van je draak: Nemesis

Extra

Verleden: Autumn heeft geen broers of zussen. Zijn moeder is met de noorderzon vertrokken en sinds dien heeft hij haar nooit meer gezien. Zijn vader heeft kort na het vertrek van zijn moeder een dodelijk val gemaakt nadat hij teveel alcohol had gedronken. Sinds zijn 13e is hij al op pad. Opzoek naar "dat gene." Hij verteld aan niemand naar wie of wat hij opzoek is. Ook draagt hij een ring met zich mee. Hier geeft hij ook weinig informatie over prijs. In zijn jeugd geloofde hij in alles wat men hem vertelde, nu gelooft hij nergens meer in, zelfs niet in zichzelf.

Overig:  Soms heeft Autumn nachtmerries over zijn verleden. En hij is net als zijn vader niet erg bestand tegen alcohol. Zijn hele persoonlijkheid lijkt te veranderen als hij dronken word.

Autumn Ferris Ross


Laatst aangepast door Autumn op wo jul 02, 2014 6:39 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xyla
Level 2
Xyla

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 22-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Autumn Ferris Ross   di jul 01, 2014 7:51 am

Goed gekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Autumn Ferris Ross
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: