Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Elizabéth Ríosa Whitehorse.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elizabeth.
Level 1
Elizabeth.

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 29-06-14

BerichtOnderwerp: Elizabéth Ríosa Whitehorse.   zo jun 29, 2014 9:50 am


De basis informatie
Volledige naam:  Elizabéth Ríosa Whitehorse.
Roepnaam/bijnaam:  Ellie.
Leeftijd:  20.
Verjaardag:  16 april.
Geslacht: Vrouwelijk.
Geloof: Geen.
Rijk: Het rijk van de Vissen

Het innerlijk
Karakter: Elizabéth is vooral een zachtaardig persoon met een goed hart. Ze komt erg vaak op voor haar vrienden en wilt ze dan ook beschermen in gevechten. Maar dit is ook direct een zwakke punt, ze word erg snel kwaad wanneer iemand haar vrienden pijn doet. Dit maakt haar - soms - blind tijdens gevechten. Elizabéth houd van alles wat leeft, maakt niet uit wat. Zeker kleine wezentjes hebben haar hart gestolen. 'Zo schattig' zou Elizabéth schreeuwen wanneer ze er één ziet rondhuppelen. Naast dit alles kan Elizabéth goed leren dankzij haar fotografische geheugen, rekenen is hierdoor een 'piece of cake' voor Ellie, een vreemde taal? Geef haar een woordenboek en ze onthoud het. Maar niet alles wilt ze onthouden. Wat lijkt als een 'gaven' is ook een grote last. Ze onthoud veel dingen dat ze niet wilt onthouden. De dood van een goede vriendin herhaalt zich bijvoorbeeld jaren in haar hoofd. Dit maakt haar in sommige gevallen labiel en zwak. Elizabéth staat erom bekend dat ze té snel van iemand houd. Ze wilt direct een relatie starten met een 'sexy hunk', niet wetende of hij - Of zij? - wel degelijk te vertrouwen is. Dit is een grote valkuil voor Elizabéth. Mannen hebben Elizabéth misbruikt, alleen maar omdat ze verblind was door liefde.
Relaties: Elizabéth moet nog van alles ontdekken. Voor nu valt ze alleen op jongens.
Bijzonderheden aan karakter:  Elizabéth is qua haar emoties een open boek, je ziet direct aan haar wanneer ze bijvoorbeeld verdrietig is. Maar één emotie verbergt ze en dat is angst. Angst om mensen - of wezens - om haar heen te verliezen. Soms lijkt ze hierdoor koudbloedig en harteloos.
Talenten: Elizabéth heeft een fotografische geheugen waardoor ze belachelijk veel dingen onthoud. Naast dat kan ze erg goed overweg met haar schild. Voor de rest is ze redelijk talentloos.
Zwakheden: Elizabéth is niet de lenigste waardoor dingen zoals klimmen erg lastig is. Haar conditie is niet de beste waardoor ze lastige dingen niet lang vol houd. Ook is ze niet erg goed in nieuwe mensen ontmoeten, het helpt ook niet dat ze zo snel verliefd is.

Status: Elizabéth's overgroot familie was van adel, vandaar ook haar 'nette' achternaam. Het is een bekende achternaam waardoor Elizabéth af en toe nagekeken word. Het is gelukkig niet erg bekend. Naast dat word Elizabéth gezien als een beschermer, oftewel een Combat healer.

Passies: Elizabéth houd er van om gitaar te spelen! Ze is er niet erg goed in maar ze houd er veel van om muziek te maken. Ook vind ze het heerlijk om rond te lopen in de natuur. Naast dat heeft ze niet echt een passie of hobby.
Afkeer/Haat: Zwakke mensen. Elizabéth doet altijd haar best om zo sterk mogelijk te zijn voor haar vriend(in)en, iemand die zwak is valt dus niet goed in de smaak.
Verslavingen/genotsmiddelen: Elizabéth heeft maar één echte verslaving, chocolade.

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Het rijk van de Vissen. Elizabéth woonde eerst in een groot en rijk huis tot dat haar moeder werd verbannen uit de 'adelen' familie - Moest ze maar niet vreemd gaan hé? -. Ze hebben het na dat nooit slecht gehad, een simpel maar knus huisje in het bos. Nu zwerft ze rond in bossen, op zoek naar vrienden.
Familie:  Elizabéth heeft een vader en moeder. Ze is enigs kinds en kent geen neefjes of nichtjes. Haar opa stierf op zijn 83de, haar oma is ondanks dat zo fit als een kipje. De rest kent ze niet.

Het uiterlijk
Lengte: 1'71
Omschrijving haar: Elizabéth's haar is erg lang en het lijkt op gebroken wit. Het is bijna net zo wit als haar huid. In der haar zitten grote lange krullen die sierlijk in de wind wapperen. Vaak draagt Elizabéth der lokken los, al zit het ook leuk in een vlecht!
Omschrijving ogen: Elizabéth's ogen zijn licht blauw met een groene ring rond de pupil. Haar ogen zijn amandelvormig met lange donkere wimpers. Ze draagt geen make-up.
Bouw van het lichaam: Elizabeth is best dun met grote heupen en bijna geen borsten. Ze is voor het mooie nét te dun waardoor haar heupen erg apart lijken. Ze loopt erg sierlijk met haar handen zwaaiend naast haar lichaam, soms lijkt het alsof ze zweeft.
Kledingstijl: Elizabeth draagt meestal armor. Full-body armor met een jurk of 'rok' gedeelte boven haar benen om het toch vrouwelijk te houden.
Uiterlijke kenmerken: Elizabeth heeft volle lippen perzik roze lippen. Over haar linker schouder zit een lange litteken dat ze vaak verstopt onder haar kledij.

Kracht
Elementaire kracht: Water.
Bijkracht: Helen.
Wapens: Elizabéth draagt een zwaard met sierelementen in haar rechter hand, rond haar linker arm en hand hangt een grote schild, ook met sierelementen daarop.
Vechtsport: Elizabéth volgt geen vechtsport.
Vechtstijl: Elizabéth is een beschermende vechter. Ze wacht tot haar tegenstander aanvalt voordat zij aanvalt. Ook springt ze vaak voor een aanval met haar schild.

Draak
Naam van je draak: Lilith.
Geslacht van je draak: Vrouwelijk.
Soort: Lilith is een standaard draak met een paar verschilletjes. Alles is groter dan bij een normale draak. Lilith's staart, vleugels, tanden en oren zijn iets groter dan dat het zou moeten zijn. Ze heeft vier poten met klauwen, ook aan haar vleugels zitten een paar klauwen die niet te gebruiken zijn. Aan het uiteinde van Lilith's staart is een waterbron met een klein goudvisje daar in. De uiteindes van haar vleugels lijken transparant als water. Haar schubben zijn ze donker als de nacht, haar ogen gloeien als de maan wanneer het nacht is.
Karakterschets:  Lilith is een vrolijk maar beschermende draak. Ze staat altijd klaar voor Elizabéth en is erg loyaal. Ze kan Elizabeth's gevoelens aanvoelen en speelt daarop in. Tegen vreemde is ze erg schuw, soms agressief. Zelfs tegen vrienden van Elizabéth kan ze erg gemeen zijn.
Uiterlijk van je draak:  

Extra
Verleden:  Elizabéth had een simpele jeugd, eerst was ze rijk en daarna arm. Maar dat was niet zo'n groot probleem voor haar, ze vond het wel prima. Mensen herkende haar niet als een adel mens waardoor ze vrij kon leven. Alles ging zijn gangetje, haar ouders hadden vaak ruzies maar dat hoorde er nou eenmaal bij. Elizabéth merkte rond haar elfde dat ze water kon beheersen. Het werd Elizabéths vader teveel waardoor hij vertrok. Eindelijk kwam er meer rust, geen ruzies meer en geen huilende moeder. Elizabéth verliet haar moeder rond haar vijftiende, ze wilde alleen zijn in het vrije natuur! Daar kwam ze een groep krijgers tegen. Ze hadden daar een drakenei die zo donker was als de nacht, maar het reageerde op niemand. Elizabéth bekeek het ei en voelde direct een band. Jaren ging voorbij, Elizabéth's ei kwam uit en ze leerde vechten met haar zwaard en schild. Ook ontdekte ze haar bijkracht, helen. Er is niet veel bijzonders gebeurd, één van haar vrienden ging dood en dat ziet ze nog elke nacht in haar dromen.
Overig:  Elizabéth zal ALTIJD voor aan staan in gevechten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xyla
Level 2
Xyla

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 22-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Elizabéth Ríosa Whitehorse.   zo jun 29, 2014 9:54 am

Goed gekeurd Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Elizabéth Ríosa Whitehorse.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: