Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Damien Tate Stone

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Damien
Level 1
Damien

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 29-06-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Damien Tate Stone   zo jun 29, 2014 9:19 am

Volledige naam: Damien Tate Stone
Roepnaam/bijnaam: Damien
Leeftijd: 23
Verjaardag:9 december
Geslacht: Man
Geloof: Opgevoed met het geloof van de Schepper, maar heeft zelf zo zijn twijfels.
Rijk: Het Rijk van de Leeuw

Het innerlijk
Karakter: Damien is een typische jong volwassene. Hij zet zich graaf af tegen de maatschappij en doet zijn eigen ding. Hij is heel rustig van aard en zoekt ook vaak die rust op in situaties die hem te veel worden. Damien praat met weinig woorden en als hij de keuze heeft zegt hij liever niets. Veel mensen denkt dat hij gaat voor de ’mysterieuze aanpak’ maar Damien is gewoon een simpele jongen. Hij is niet ontzettend intelligent of ontzettend dom, hij heeft gewoon niet het idee dat hij veel zou bijdragen aan de gesprekken. Daarnaast stelde zijn ouders het ook nooit op prijs als hij praatte, dus besloot hij zich maar zo veel mogelijk stil te houden. Ondanks zijn praat probleem is hij wel vriendelijk, wat ook wel moet als je toch nooit wat zegt. Op de achtergrond blijven was voor Damien altijd een goede oplossing geweest.
Relaties: Damien is überhaupt niet opzoek naar een relatie. Hij interesseert zich er niet in en weet dus ook niet op welk geslacht hij valt. Al blijft hij de rest van zijn leven single, het maakt hem geen flikker uit. Misschien is hij gewoon aseksueel, of misschien heeft hij die ene persoon gewoon nog niet ontmoet.
Bijzonderheden aan karakter: Damien is bang voor zijn ouders of alles wat daar op lijkt. Mensen die hem vertellen wat hij moet doen, of die hem op zijn fouten wijzen, maken hem boos of juist angstig. Voor de rest staan weinig dingen hem in de weg. Daarnaast is hij licht sociopatisch en psychopatisch, hij lijkt geen medeleven te hebben met mensen die pijn hebben.
Talenten: Het enige wat uitblinkt bij Damien is toewijding. Zijn sociale leven staat hem niet in de weg omdat hij dat niet heeft, daardoor kan hij onwijs goed zwaardvechten en klimmen. Al vanaf jongs af aan oefende hij stiekem met zijn zwaard in de tuin als zijn ouders niet keken of er niet waren, wat vaak het geval was.
Zwakheden: Sociaal zijn, praten, socializen. Eigenlijk alles wat met andere mensen te maken heeft, naast ze af te maken dan, hart van steen.

Status: Damien valt niet op, hij zou zelf ook niet weten hoe hij door andere mensen gezien wordt. Waarschijnlijk door iemand die zijn werk afmaakt en het netjes doet. Omdat hij vaak op de achtergrond staat wordt hij over het hoofd gezien. Maar als mensen hem kennen is het: ’’die stille’’, of mensen vinden hem raar.

Passies: Ookal zou je het niet verwachten, Damien is dol op tuinieren en kruiden. Hij vind het ontzettend interessant dat een plantje zo veel heftige dingen kan veroorzaken. Doordat hij in een handelsfamilie was opgegroeid had hij veel geleerd over verschillende kruiden en hij vond het reuze interssant.
Verslavingen/genotsmiddelen: -

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Damien komt uit Het Rijk van de Leeuw en groeide op in een handelsfamilie. Ze hadden veel geld en Damien was als kind flink verwend met de mooiste speelgoedjes en de beste kleren. Zijn ouders waren veel weg en Damien werd opgevoed door de vrouwen die in huis hielpen. Zijn vader was erg toegewijd aan het geloof en daarom had familie Stone ook een goede naam bij de overheid. Damien kreeg alles wat zijn hartje begeerde, als hij maar weinig geluid maakte en alleen praatte als men hem wat vroeg.
Familie: Damien was enigs kind en zijn ouders waren veel weg. De nanny’s in huis voedde hem op en hij zag zijn ouders niet veel. Hoewel hij veel verlangde naar hun aandacht, leken ze hem niet zo interessant te vinden. Alsof ze hem alleen hadden omdat het eenmaal gewenst was van een getrouwd stel om een kind te nemen.Het uiterlijk
Lengte: Damien is aardig lang, een beetje slungelig en staat altijd met zijn heupen wat naar voren.
Omschrijving haar: Damien heeft halflang donkerbruin/zwart haar dat in lokken voor zijn ogen hangt.
Omschrijving ogen: Hij heeft lange slanke grijze ogen die altijd een beetje verveeld hangen.
Bouw van het lichaam: Hij is lang en heel mager. Hij heeft weinig spieren maar heeft wel de kracht een zwaard rond te zwaaien. Als hij geen shirt aan heeft steken zijn botten aan alle kanten uit zijn lichaam.
Kledingstijl: Damien draagt vooral zwart, er is niets bijzonders aan, het is vooral heel… zwart. Hij draagt vaak een cape en een kapje voor zijn mond en neus en over zijn hoofd.
Uiterlijke kenmerken: Damien heeft geen opvallend uiterlijk, alleen heeft hij wat kleine littekens op zijn rug omdat er ooit een nanny was die hem graag sloeg als hij niet luisterde, gelukkig ’overleed’ ze snel door een ongeluk nadat ze zijn rug had opengehaald door de vele klappen.

Kracht
Elementaire kracht: Vuur
Bijkracht: Helen
Wapens: Damien heeft twee lange dunne zwaarden waar hij heel handig mee is.
Vechtsport: -
Vechtstijl: Hij is heel elegant met zijn zwaarden en vooral heel snel. Het is bijna een dans.

Draak
Naam van je draak: Hugo, de naam van Damien zijn knuffelbeer toen hij klein was.
Geslacht van je draak: Man
Soort: Elektriciteit
Karakterschets: Hugo is heel anders dan Damien, hij is altijd in een goed humeur en wilt graag dat hij goed opschiet met anderen, waar hij hem soms ook een beetje mee pusht en pest. Naast zijn nogal lollige humoristische innerlijk is hij ook wijs en een rationele denker. Hij is vaak net de steun die Damien nodig heeft. Damien vond zijn ei nadat hij van huis gevlucht was in een grot.
Uiterlijk van je draak: Hugo is geel en heeft een grijze buik en stekels op zijn rug. (ik maak binnenkort zelf een tekening!)

Extra
Verleden: Damien was ziek van thuis en toen hij 17 werd liep hij weg van huis zonder wat te zeggen. Hij verdiende zijn geld door mensen af te maken en kocht daar een huis van. Hij had al ervaring met het doden van mensen, sinds hij op zijn 13e de losbandige nanny van de trap had geduwd.
Overig: -

Plaatje:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xyla
Level 2
Xyla

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 22-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Damien Tate Stone   zo jun 29, 2014 9:29 am

Goed gekeurd Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Damien Tate Stone
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: