Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Charlotte Facilier

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Charlie
Level 1
Charlie

Aantal berichten : 64
Registratiedatum : 26-06-14
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Charlotte Facilier   zo jun 29, 2014 2:30 am


De basis informatie

Volledige naam: Charlotte Pearl Facilier (Facilier komt van facilitate: iets makkelijker maken, het proces versnellen)
Roepnaam/bijnaam: Charlie, soms Charles, ze stelt zich dan ook nooit voor met Charlotte.
Leeftijd: 18
Verjaardag: 5 februari
Geslacht: V
Geloof: Ze gelooft in de schepper
Rijk: 13

Het innerlijk
Karakter: Charlie is een vrolijk, uitgesproken meisje, meestal dan. Ze wordt pas zo als ze eenmaal in gesprek met iemand is, van een afstandje ziet ze er namelijk een beetje bedreigend uit. Ze zit vaak heel diep in haar gedachten verzonken en trekt dan een chagrijnig gezicht, waardoor ze mensen vaak afstoot. Over het algemeen is ze een hoop persoonlijkheid, maar als ze niet weet wat ze moet zeggen omdat ze bijvoorbeeld zo gevleid is, kan ze zomaar stil vallen.
Ze is heel handig en intelligent, maar vind de wereld der emotie nogal ingewikkeld. Ze is gelukkig en daarom vrolijk, maar met andere emoties kan ze moeilijk omgaan.
Relaties: Charlie is nog niet zo onder de indruk van het bestaan van liefde, wie weet komt dit ooit nog, wie weet niet. Ze doet ook niet aan one-night-stands of iets dergelijks.
Bijzonderheden aan karakter: Charlie is heel verward met de wereld, maar maakt er het beste van door gelukkig te zijn.
Talenten: Ze is fantastisch handig en vindt allerlei kleine snufjes uit, hiervoor gebruikt ze onder andere haar bliksem of lucht krachten, om de uitvindingen en gadgets aan de praat te krijgen. Dit gaat echter niet altijd goed en hier en daar ontploft er eens iets.
Zwakheden: Charlie kan niet zo goed omgaan met ingewikkelde emoties en al helemaal niet met verdriet en liefde, dit komt vooral door de combinatie van die twee die ze zo sterk voelde toen haar moeder overleed.
Status: Op het eerste gezicht ziet ze er een beetje bedreigend of chagrijnig uit, maar dit veranderd zodra men haar hoort praten: dan wordt ze het lieve, een beetje verwarde meisje.

Passies: Haar uitvindingen natuurlijk.
Afkeer/Haat: Ze heeft een hekel aan opdringerige mensen, ze weet nooit wat ze met hen aanmoet.


Afkomst

Geboorte en/of woonplaats: Ze is geboren in het dertiende rijk, op het platteland.
Familie: Haar vader is een uitvinder en haar moeder verbouwde kruiden voor geneesmiddelen, zij is echter toen Charlie 10 was overleden. Ze heeft ook zowel een oudere als jongere broer.

Het uiterlijk
Lengte: Charlie is niet heel lang, ongeveer 1,65m.
Omschrijving haar: Charlie heeft een getinte huid en spierwit haar, dat door de vele explosies weigert ooit nog naar beneden te gaan, buiten dan de langste pluk van haar haar, omdat ze deze altijd in een vlecht draagt.
Omschrijving ogen: Haar ogen zojn knalgroen, doordringend en altijd omringt door 9 stippen, deze hebben iets te maken met haar geloof in de schepper.  
Bouw van het lichaam: Door het vele dragen van zware materialen en haar harnas, is Charlie best gespierd geworden: ze kan heel wat dragen, hoewel je dat niet meteen zou zeggen.
Kledingstijl: Meestal heeft ze wel een deel van haar zwarte harnas aan, maar meestal verwacht ze niet dat ze het nodig heeft. Dan draagt ze losse kleren, iets wat lekker zit.
Uiterlijke kenmerken: Ze is niet echt ijdel, wel heeft ze altijd de 9 stippen op haar gezicht en haar vertrouwde veiligheidsbril in haar haar.

Kracht
Elementaire kracht: lucht
Bijkracht: Bliksem
Wapens: Ze heeft zelf een paar klauwen ontwikkeld die niet alleen scherp zijn, maar ze ook onder stroom kan zetten. Er zitten twee lange ‘messlierten’ aan die ze zou moeten kunnen bewegen met haar lichtkrachten. Tegelijk kan ze dit natuurlijk niet en het gaat nog wel eens verkeerd.
Vechtsport: geen.
Vechtstijl:  Charlie vecht aanvallend en onvoorzichtig, al het nadenken waar ze normaal zo veel aan doet, zet ze aan de kant.

Draak
Naam van je draak: Doc(tor) dit vond ze gewoon een leuke naam die goed bij het slimme beestje past.
Geslacht van je draak: M
Soort:  Een luchtdraak
Karakterschets:  Doc is pienter, maar zeer nieuwsgierig en daardoor wat onvoorzichtig. Hij en Charlie passen goed bij elkaar en hij helpt haar met haar uitvindingen door bijvoorbeeld een schroevendraaier aan te geven.
Uiterlijk van je draak:
Spoiler:
 

Extra
Verleden: Charlie heeft alles wat ze weet geleerd van haar ouders, het uitvinden ligt haar echter beter dan het genezen, al weet ze zo nu en dan het medicijn tegen een kwaaltje, kan ze er niet veel mee. Haar moeder is overleden aan een ziekte waar ze zelf het medicijn niet van kende, en daarmee de wijde omstreken niet. Ze heeft toen in zo’n korte tijd zo veel emoties gevoelt, dat ze nu niet meer zo goed weet wat ze met ze aanmoet.

Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xyla
Level 2
Xyla

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 22-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Charlotte Facilier   zo jun 29, 2014 4:06 am

Goed gekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Charlotte Facilier
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: