Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Mensen met Magie uit de Twaalf rijken

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Q
Admin
Q

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 19-06-14

BerichtOnderwerp: Mensen met Magie uit de Twaalf rijken   do jun 19, 2014 12:01 pm

Bij elk rijk van de 12 rijken hoort een bepaald element, dit element kan Water, Aarde, Vuur of Lucht zijn.

Enkele van de mensen in deze rijken worden geboren met een geschenk van hogerhand: magie. Ze krijgen het element toegedeeld dat bij het rijk hoort waar ze in geboren zijn. Behalve het element van het rijk krijgt deze persoon ook nog eens een extra kracht, een 'bijkracht'. Deze kracht is geheel willekeurig, dus iedereen met magie kan elke soort bijkracht krijgen.

Er is een lange tijd voorbij gegaan waarin geen nieuwe mensen met magie geboren werden. Op een of andere manier werden ze niet meer geboren, volgens vele omdat het veilig was in de Twaalf rijken, volgens andere was het toeval of was het omdat ze gewoon langzaam uitstierven. Hoe dan ook, er werden ineens weer kinderen geboren met magie. Sommige kwamen er op jonge leeftijd al achter, andere waren pas tieners toen de magie zich openbaarde. Sommige van de magiërs kregen les van de weinige mensen die over waren die magie bezaten. Vaak oude mannen of vrouwen die nog maar weinig jaren te leven hadden, andere moesten zelf uitvogelen hoe hun krachten precies werkte.

Enkele jaren geleden gebeurden er iets wonderbaarlijks, iets wat al jaren niet voorgekomen was: er weren drakeneieren gevonden. In vroegere tijden was dit wel eens voorgekomen en er gingen nog steeds verhalen rond over draken in afgelegen gebieden, maar draken in min of meer bewoond gebied was uitzonderlijk. De drakeneieren leken zelf te bepalen waar ze terechtkwamen, op een of andere manier kwamen ze altijd in de handen van iemand die magie bezat. Het lot. Na enkele weken in bezit te zijn geweest van de mensen met magie kwamen de eieren uit en was er een bijzonder verbond tussen de mens en de draak ontstaan.

De mensen met magie worden vaak herkend, niet omdat ze een afwijkend uiterlijk hebben, maar omdat ze vergezeld worden door een draak. De draak en de mens hebben een bijzondere band, iets wat weinig 'gewone' mensen weten. De draak is geen huisdier van de mens met magie, maar een gelijkwaardige partner.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://the-twelve.actieforum.com
 
Mensen met Magie uit de Twaalf rijken
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Informatie :: Kyon - wat is de bedoeling van dit rpg-
Ga naar: