Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Wat is jouw rol in het RPG

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Q
Admin
Q

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 19-06-14

BerichtOnderwerp: Wat is jouw rol in het RPG   do jun 19, 2014 11:23 am

Dit is een samenvatting en bevat lang niet alle informatie. Dus denk je er niet te gemakkelijk van af te maken door dit alleen te lezen.

Als je bij 1 van de 12 rijken hoort
Je zult bij de openingstopic achter een lichtbol aan gelopen zijn die je door onbekende reden moet en zal volgen. Daar zul je andere mensen met magie ontmoeten, sommige ken je, andere niet. Hier zul je van alles te horen krijgen over Het dertiende Rijk en over het feit dat je door jouw magie in een prooi bent veranderd van meedogenloze jagers. Je zult moeten overleven, je zult gevechten meemaken die gaan over leven en dood. Uiteindelijk ligt de taak bij jou om Kyon te redden van Het Dertiende Rijk.

Het klinkt logisch dat deze mensen die beschikken over magie elkaar zullen helpen, maar niet iedereen kan het goed met elkaar vinden, er kunnen persoonlijke vetes bestaan of ontstaan tussen verschillende personages. Misschien vinden enkele het wel onzin om naar een lichtgevende bol te luisteren of voelen ze wat voor de ideeën van Het Dertiende Rijk. Andere personages kunnen juist de beste vrienden worden, er kunnen liefdes ontstaan en wie weet wat voor avonturen er zullen volgen.

Als je van het dertiende rijk komt
Als beste strijders van heel Het dertiende Rijk word je bij Zenan de Wijze zelf ontboden. Je krijgt de edele taak om geschiedenis te schrijven en om Het dertiende Rijk te helpen met zijn heilige taak. Je krijgt te horen dat je door de woestijn kan en de grens over te steken. Het jouw taak is om alle mensen in Het Dertiende Rijk te beschermen door elk gevaar uit te schakelen uit het onbekende land, waar de heidenen wonen en om de Waarheid te brengen van het leven naar de onverlichte mensen in de Twaalf rijken. Je zult vele gevaren moeten trotseren en de mensen met magie opsporen om hen over Het dertiende Rijk vertellen, hen proberen over te halen bij hen te komen en als dat niet lukt: uitschakelen.


Wat beide partijen vergeten zijn is het gevaar van emoties. Er zullen liefdes ontstaan, echte vetes. Beide partijen willen hun volk beschermen en zullen niet stoppen tot de vijanden van de aardbodem verdwenen zijn. Er zullen vriendschappen ontstaan, deze zullen misschien weer breken. Sommige zullen overlopen, andere zullen vriendschappen breken omdat die persoon iemand met magie blijkt te zijn. Andere kunnen hun tegenstander niet vermoorden doordat ze geraakt zijn door de pijl van Cupido.
Welke partij is het sterkst, dat zal de vraag zijn? Overwinnen de Twaalf rijken en/of zullen degene uit Het dertiende Rijk zich afkeren van Zenan en zijn volk en hem van de troon stoten. Zullen degene met magie uit Kyon zich aansluiten bij het dertiende rijk om hun opgebouwde vriendschappen te kunnen laten voortbestaan ook al zal heel Kyon dan in het duister gehuld worden, zullen de Dertieners de mensen met magie uit de Twaalf rijken onder de voet lopen?

De keuze is aan jou
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://the-twelve.actieforum.com
 
Wat is jouw rol in het RPG
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Informatie :: Kyon - wat is de bedoeling van dit rpg-
Ga naar: