Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Telekinese

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Q
Admin
avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 19-06-14

BerichtOnderwerp: Telekinese    vr jun 20, 2014 1:23 am

Level 1:
Eindelijk, je kan het begin van Telekinese. Je kan je in andermans hoofd kijken. Niet dat je iemand zijn diepste geheimen tegen komt, maar je kunt wel gedachten lezen over wat er op dat moment gedacht wordt. Dit is erg handig, want je kan hiermee iemand verrassen. Ook kun je lichte voorwerpen enkele meters verplaatsen op een redelijke snelheid.

Benodigde berichten: 0

Level 2:
Je kunt nu zwaardere voorwerpen verplaatsen, met een redelijke snelheid. Die voorwerpen zijn ongeveer ter grote van een zwaar zwaard of een lichte stoel. Ook kun je nu in de herinneringen van je tegenstander bekijken, het is moeilijk vooral als je tegenstander een sterke wil heeft, maar het is mogelijk. Ook kun je pijnstoten teweeg brengen in hun psychische gesteldheid (denk aan hun grootste angst blootleggen). Houd wel in de gaten dat dit niet zomaar even tussen neus en lippen door kan gaan, maar echt heel veel kracht kost.

Benodigde berichten: 100

Level 3:
Je kunt nu een psychisch schild aan leggen. Dat betekent dat je met je gedachte een soort schild op kan richten die een groot deel van een aanval kan afslaan. Het is zwaar en gaat niet snel, dus probeer het niet te vaak te gebruiken als het gevecht moeilijk is. Ook zijn je andere krachten sterker geworden, gefeliciteerd!

Benodigde berichten: 550

Level 4:
Het is zover, weer een nieuw deel van je krachten. Je kan voorwerpen van alle grote verplaatsen, kleine voorwerpen zelfs een paar kilometer. Handig als je je wapens een keer hebt laten liggen. Verder kun je bijna elke gedachte van je tegenstander bekijken mits die bij bewustzijn is. Ook kun je nu als je in het hoofd van je tegenstander zit zijn gedachtegang een een beetje beheersen. Laat hem of haar denken dat hij of zij een steekwond heeft in zijn zij. Spontaan zal daar een wond verschijnen. Dit is moeilijk en zul je waarschijnlijk ook nog niet bij level 5 onder controle hebben.
Als je je tegenstander zoveel pijn hebt gedaan dat die bewusteloos is zorg dan dat je uit zijn of haar hoofd bent anders zit je er vast tot degene bij wie je vast zit weer bij bewust zijn komt. Nu heb je ook het punt bereikt dat je van andere personen hun gedachte over kunt nemen en ze als het ware hypnotiseren. Maar dit is ook erg moeilijk dus oefenen, oefenen en oefenen.

Benodigde berichten: 1000

Level 5:
Legende, je bent een legende in heel Kyon en omstreken. Je zult in alle geschiedenis boeken geschreven staan als de meester(es) van het gedachte spel. Je kunt zelfs de gedachte van doden naar je hand zetten, je kunt een dode ziel sturen naar je tegenstander waarna die het hart zal uitrukken, je tegenstander zal binnen een oogwenk in de handen van de dood zijn. Je andere krachten zijn onvoorstelbaar sterk geworden, maar waarom zou je die nog gebruiken als je je tegenstander in een handomdraai het leven kan ontnemen?

Benodigde berichten: 3000
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://the-twelve.actieforum.com
 
Telekinese
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Informatie :: De krachten :: Bijkrachten-
Ga naar: