Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Stephane Julien Carolos Guillaume Leopold d'Emporor, de Witte Krijger

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Carolos
Level 1
Carolos

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 09-07-14

BerichtOnderwerp: Stephane Julien Carolos Guillaume Leopold d'Emporor, de Witte Krijger   wo jul 09, 2014 5:55 am

De basis informatie
Volledige naam:   Stephane (gekroond) Julien (jongeling met licht gezichtshaar) Carolos (sterk) Guillaume (gewilde beschermer) Leopold (onverschrokken) d’Emporor
Roepnaam/bijnaam: Hij geeft de voorkeur aan Stephane of Carolos. Als hij zich voorstelt, geeft hij ze allebei en laat het aan de ander om te kiezen.
Leeftijd: 20
Verjaardag:  24 december
Geslacht: M
Geloof: Hij gelooft in de Schepper en in het geloof van de Shi-Ha-Wang-krijgers.
Rijk: Het Dertiende Rijk

Het innerlijk
Karakter: ‘De Witte Krijger behoort ten alle tijden goed te doen. Hij personifieert het goede, het licht en de reinheid. Zijn vastberadenheid maakt hem tot de beste rechter ter wereld. Mocht hij ooit twijfelen, dan is dat met een reden en moet hij er gehoor aan geven. Als hij een actie onderneemt die in de weg staat van het goede, is hij vervloekt voor het leven.’
Carolos bevat alle bovenstaande eigenschappen en vandaar lijkt hij een geweldig persoon. Maar één van zijn opdrachtgevers is de Schepper, samen met de twee oergoden van de Shi-Ha-Wang Krijgers. Dus alles en iedereen in de Twaalf Rijken behoort hij te bekeren en verdient zijn respect niet, als hij ze niet bekeert tot hij geloof in de schepper. Hij is dus vastberaden en twijfelt nooit, hij is voor niets en niemand bang, alleen voor de twijfel. Om de twijfel te voorkomen, stelt hij niet teveel vragen. Voor inwoners van de Twaalf Rijken is hij vaak arrogant, kortaf en een eikel, maar voor zijn medemensen uit het Dertiende Rijk, is hij aardig, behulpzaam en een goede vriend. Hij is het goede.
Relaties: Carolos houdt van een ONS, met jongens en meiden, maar gaat met niemand een relatie aan, omdat het hart breken van een ander geen goede daad is. Een zekere bindingsangst. Hij zou pas een relatie aan kunnen gaan, als hij zeker weet dat hij het hart van de ander nooit zou breken. Zijn eigen hart kan wel gewoon gebroken worden, want daarin heeft hij zelf niets te zeggen en dat bezoedelt zijn goedheid niet.
Bijzonderheden aan karakter: Hij is het goede, voor de Dertieners dan.
Talenten: Hij kan alles met zijn sjaal, het zijn eigenlijk twee extra armen van bijna twee meter. Hij kan er zoveel mee door zijn luchtmagie, maar ook gewoon door op een bepaalde manier te bewegen. Verder is hij de beste rechter in Kyon, omdat zijn besluit altijd voortkomt uit het goede.
Zwakheden: Dat alles bij hem voortkomt uit het goede, is ook zijn zwakheid. Als blijkt dat iets wat hij van de Schepper moet doen, niet voortkomt uit het goede, dan raken zijn beweegredenen in de knoop. Zijn tegenhanger, de Zwarte Krijger, heeft het makkelijker, die mag alle regels aan zijn laars lappen.

Status: De Witte Krijger.

Passies: Vliegen
Afkeer/Haat: Het kwaad.
Verslavingen/genotsmiddelen: -

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Een groot landhuis in het Dertiende Rijk
Familie: Hij heeft nog familie, die was erg rijk, maar hij heeft geen contact meer met ze, omdat hij nu tot de Shi-Ha-Wang-krijgers behoort.

Het uiterlijk
Lengte: Ongeveer 1.85
Omschrijving haar: Hij heeft kort blond haar. Meestal besteedt hij er niet veel aandacht aan, behalve als het geknipt moet worden. Als hij wil, kan hij er wel veel mee.
Omschrijving ogen: Hij heeft blauwe ogen.
Bouw van het lichaam: Hij is vrij lang en gespierd. Ook lenig en snel, maar hij moet veel trainen om alles in vorm te houden.
Kledingstijl: Stephane is altijd in het wit. Alles aan hem is wit. En je ziet hem nooit zonder zijn drie meter lange sjaal. Ook als hij al het andere uit heeft, doet hij zijn sjaal nog niet af. Zelfs niet bij een ONS.
Uiterlijke kenmerken: Door de witte kleding lijkt hij vrij bruin en dat is hij ook wel. Verder heeft hij een paar kleine littekens, maar daar zitten geen bijzondere verhalen aan. Soms heeft hij ergens op zijn lichaam een drakentattoo.

Kracht
Elementaire kracht:  Lucht
Bijkracht: Helen
Wapens:  Een kort zwaard, werpsterren en een set messen. Maar zijn belangrijkste wapen is zijn sjaal. In de uiteinden zitten kleine stukjes ijzer en door de speciale technieken en nu met behulp van zijn luchtkrachten kan hij daarmee diepe sneeën maken, of erger. De rest van de sjaal is doorgewoven met een soort ijzerdraak, waardoor hij onmogelijk kapot te krijgen is.
Vechtsport: Geen idee hoe het heet, maar het heeft iets te maken met rondvliegende stukken stof waar stukjes ijzer in zitten.
Vechtstijl: Stephane doet alles met zijn sjaal. Aanvallen, verdedigen, vliegen, echt alles. Zelfs als hij een luchtbol zou maken, zou hij dat doen tussen de uiteinden van zijn sjaal, in plaats van tussen zijn handen.

Draak
Naam van je draak: Wan
Geslacht van je draak: M
Soort:  De Lóng-Tú is een rare drakensoort. Het ei van deze soort wordt getekend door een krachtig magiër, of bij een interessante ingeving van het baasje waar het toe zal behoren. Na een paar dagen komt het ei op de tekening uit en krioelt er een baby-draakje over het papier. De tekenstijl van de draak is altijd Chinees en zo ziet hij eruit als hij zich op papier bevindt. Maar de draak kan het papier verlaten en een vaste vorm aannemen, een lange, Chinese draak met elke kleur die hij maar wil. Een Lóng-Tú kan zich op elk voorwerp vasthechten in de vorm van een tekening, tattoo of kunstwerk, maar hij kan ook echt in een schilderij of boek gaan zitten en zich dus in de parallelle wereld van het getekende bevinden.
Karakterschets: Wan is een wilde draak, opgevoed om Carolos te helpen. Hij is vrij afstandelijk, ook tegenover zijn mens, maar beschermt hem wel als het nodig is. Vanwege de opvoeding en training kunnen de twee samenwerken als één en Wan deinst er ook niet voor terug om mensen te doden als ze hem niet bevallen.
Uiterlijk van je draak:
Spoiler:
 

Extra
Verleden:
De mythe van de Shi-Ha-Wang-krijgers
In een mystieke vallei in het zuiden van het Rijk leefde ooit een oude vorst. Hij had drie zoons, die samen vochten in de oorlog met de nabije vorstendommen. Zijn vrouw was kortgeleden overleden en ze was begraven onder de kersenboom. Het verlies liet de vorst achter in groot verdriet, maar hij vond vrede in het feit dat ze een rustige dood gestorven was.
De oudste zoon vocht de oorlog in het Noorden, voor bij de IJzige Berg. De Noorderlingen waren woeste barbaren, die niets van eer kenden. De oorlog was hier hevig en naar, en er vielen vele doden. De oorlog liep hier af toen de oudste zoon midden in zijn slaap in stilte werd vermoord.
De middelste zoon was vertrokken naar het westen, naar het Land-Aan-De-Zee. De inwoners van dat land dreigden al era’s lang om de rivier op te varen om het rijk van de oude vorst in te lijven bij hun land. De oorlog werd voornamelijk uitgevochten op zee, maar de schepen uit de vallei waren niet zeewaardig. In een stevige storm zonken de schepen en de middelste zoon verdronk. Een paar dagen later spoelde zijn lichaam aan op het strand.
De jongste zoon was naar het Oosten gestuurd, maar het Dal-Waar-De-Zon-Slaapt. Hij had het dal omsingeld en de inwoners konden nergens heen, maar hun wil was sterk en ze gaven niet over. In het dal hadden ze genoeg gronden om hun eten te verbouwen en het beleg had jaren door kunnen gaan. De oude vorst vreesde inmiddels voor het lot van zijn jongste zoon en voor de toekomst van zijn vallei, omdat de andere vijanden eraan kwamen. In het heiligdom bad hij tot de Schepper om hulp. Toen hij buiten stapte, zag hij hoe in het zonlicht voor hem een gouden man verscheen. Hij had een gewaad van gouden zijde aan, waarvan de mouwen beide drie meter lang waren. “Gegroet,” sprak hij, al bewoog zijn mond niet. “U heeft hulp nodig, waarmee kunnen wij u van dienst zijn.” De oude vorst legde zijn situatie uit, nadat hij van de schrik bekomen was. Hij wilde dat de lichamen van zijn twee zoons teruggehaald werden. Omdat zijn oudste zoon op laffe wijze was vermoord, behoorde de moordenaar hetzelfde lot te ondergaan. Zijn jongste zoon moest geholpen en beschermd worden en de Vallei moest bestand zijn tegen de naderende vijanden. Dit was alles waarom hij de Schepper had gevraagd. “Zo zal het gebeuren,” antwoordde de gouden man.
Hij nam de vorst mee naar de vijver achter het paleis. Op eenzelfde soort wijze als  bij de gouden man verscheen er een blauwe krijger. Zijn gewaad had een sleep van enkele meters. Hij boog hoffelijk en verdween daarna in westelijke richting, om het lichaam van de middelste zoon te halen. Op het gras naast de vijver verscheen een groene krijger, ook met een sleep van enkele meters. Hij verdween nog niet, maar richtte zich op de koikarpers in de vijver. Er verscheen een oranje krijger, met een sleep van enkele meters. Samen vertrokken ze in westelijke richting, na hoffelijk te buigen, om te onderhandelen met de mensen uit het Dal.
De gouden man nam de vorst mee naar de schaduw van het paleis. Op de rand tussen licht en duisternis ontstonden een zwarte man, met aan zijn riem lange, brede linten van enkele meters, en een witte man met een sjaal van drie meter. De zwarte boog hoffelijk en vertrok naar het noorden, om de moordenaar van de oudste zoon hetzelfde lot te bezorgen. Iets verderop, op de akker, verscheen een bruine krijger, met een sleep van enkele meters, om het lichaam van de oudste zoon te halen.
De gouden man, de witte man en de vorst begaven zich naar de troonzaal. Daar zaten een rode, een gele, een paarse krijger en nog meer krijgers in alle denkbare kleuren, allemaal met een sleep van enkele meters. Verder zat er nog een bronzen man, met, net als de gouden man, mouwen van enkele meters. “U heeft uw bescherming,” zei de gouden man en hij verdween met de laatste zonnestralen. Meteen verscheen er een zilveren vrouw met mouwen van enkele meters. “Uw gebeden waren verhoord,” sprak zij, eveneens zonder haar lippen te bewegen.
In de volgende dagen werden de lichamen van de zonen teruggebracht en plechtig naast hun moeder begraven. De oranje en de groene krijger keerden terug, samen met de jongste zoon en in het oosten was er een sterke bondgenoot bijgekomen. De zwarte krijger kwam terug en bracht de vorst het hoofd van de moordenaar. Het volledige leger van gekleurden beschermde daarna de Vallei tegen de aanvallen en overwonnen. Toen de oude vorst stierf, stierf hij in rust en vrede en zijn begrafenis werd plechtig en bijgewoond door alle gekleurden.


De Shi-Ha-Wang-krijgers zijn er in alle kleuren, één van elke bestaande kleur. Ze personifiëren allemaal een goede of slechte eigenschap van de mens en moeten die nastreven. Op het moment dienen zij de Schepper en ze zijn de beste beveiligingsbeambten in het Dertiende Rijk. Als een krijger voelt dat zijn eind nadert, is zijn enige resterende taak een opvolger te zoeken en die op te leiden.
De Gouden, Zilveren en Bronzen Krijgers zijn de leiders van de volledige groep, maar de Gouden en Zilveren zijn er niet meer sinds de tijd van de mythe. De Gouden Krijger kan alleen aanwezig zijn tijdens de dag en de Zilveren Krijger, altijd een vrouw, is enkel aanwezig als de maan aan de hemel staat. Deze twee zijn niet op zoek gegaan naar opvolgers en behoren tot de geesten van het verleden. De Bronzen Krijger is hun waarnemend plaatsvervanger.
De Witte Krijger, Carolos, is de Krijger van het goede, het licht en de reinheid. Hij zal mensen nooit ten onrechte iets aan kunnen doen en is de beste rechter die de wereld zal kennen. Zijn beweegredenen worden hem rechtstreeks ingegeven door de Gouden en de Zilveren Krijgers en de Schepper. De Krijgers zijn hierin belangrijker dan de Schepper. Als hij ooit twijfelt, dan is dat met een reden en dan zal hij moeten luisteren naar zijn twijfels. Het is overigens niet zo dat de Witte Krijger niet uitbundig mag leven of mag doden. Ook hem zijn kinderen en lol gegund, maar als dit hem in de weg zal staan van zijn pad van goedheid, dan is hij vervloekt voor het leven. Voor hem de sjaal, als barrière voor het goede en het licht in het hoofd, tegen slechte invloeden uit de rest van het lichaam.

Carolos komt uit een rijke familie uit het Dertiende Rijk, maar daar heeft hij zich nooit naar gedragen. Zijn beste vriend kwam uit de sloppenwijken, hij besteedde veel aandacht aan alles en iedereen en had respect voor alles wat leefde. Vandaar dat hij op zijn zesde verjaardag gekozen werd door de oude Witte Krijger, Erbant. Vanaf die dag is hij erin getraind om de sjaal te hanteren en om altijd het goede te doen. Zodra hij ontdekte dat hij magie bezat, kon hij al zijn technieken uitbreiden, al moest hij dit inmiddels zelf doen, want Erbant was overleden. Hij is inmiddels  de Witte Krijger in vol ornaat, de 38ste die op de wereld rondloopt.
Overig: Je merkt, de mythe is aangepast aan de ideeën over de Schepper.
Carolos is de Witte Shi-Ha-Wang-krijger. Hij zal altijd goed moeten doen, of het komt hem duur te staan. Nu is goed zowel uit zijn eigen oogpunt bekeken, als uit dat van Zenan.

Plaatje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elaine
Level 1
Elaine

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 01-07-14

BerichtOnderwerp: Re: Stephane Julien Carolos Guillaume Leopold d'Emporor, de Witte Krijger   wo jul 09, 2014 6:27 am

Wauw Jorn, gaaf! Goed gekeurd Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Douglas.
Level 2
Douglas.

Aantal berichten : 134
Registratiedatum : 26-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Stephane Julien Carolos Guillaume Leopold d'Emporor, de Witte Krijger   wo jul 09, 2014 6:32 am

Weet je, uit jouw mond doet me dat echt heel erg goed. Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elaine
Level 1
Elaine

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 01-07-14

BerichtOnderwerp: Re: Stephane Julien Carolos Guillaume Leopold d'Emporor, de Witte Krijger   wo jul 09, 2014 6:35 am

Haha, ik meen het ^^ Echt gaaf Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Stephane Julien Carolos Guillaume Leopold d'Emporor, de Witte Krijger   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Stephane Julien Carolos Guillaume Leopold d'Emporor, de Witte Krijger
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: