Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Seth Cameron Sunneth

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Seth
Level 1
Seth

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 06-07-14
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Seth Cameron Sunneth   zo jul 06, 2014 4:32 am

De basis informatie
Volledige naam: Seth Cameron Sunneth
Roepnaam/bijnaam: Meestal gewoon Seth, hij krijgt niet echt snel bijnamen.
Leeftijd: 22
Verjaardag: 28 februari
Geslacht: mannelijk
Geloof: Seth heeft het niet zo op het geloof, hij vind het sterk overschat. Zijn ouders waren wel gelovig, ze hebben Seth altijd vrijgelaten in wat hijzelf wilde geloven en dat is erop uitgedraaid dat hij dus niets geloofd.
Rijk: Het rijk van de ram, daar is hij geboren, de rest van zijn leven heeft hij eigenlijk in het rijk van de Maagd geleefd.

Het innerlijk
Karakter: Seth is een jongen met vele kanten. Hij kan erg zorgzaam zijn voor zijn dierbare en erg liefdevol. Soms heeft hij de neiging om zich erg arrogant op te stellen aangezien hij erg slim is. Vaak zijn de mensen die hem dierbaar zijn wel zo slim om hem weer terug op aarde te halen. Verder kan hij erg in zichzelf gekeerd zijn. Hij heeft gewoon vele kanten en je zult altijd weer andere dingen in zijn karakter ontdekken waarvan je eerder nog niet wist dat hij ze bezat.
Relaties: Seth is opzoek naar een relatie alleen wilt hij het zelf niet toegeven, hij heeft momenteel telkens halve relaties waarin het alleen om de seks draait. Vaak wel een aantal weken met dezelfde persoon alleen bind hij zich niet emotioneel aan hen. Zodra het te dichtbij komt is hij ervandoor. Hij valt op vrouwen.
Bijzonderheden aan karakter: Hij heeft bindingsangst, waardoor hij altijd de neiging heeft om weg te vluchten van de mensen waarvan hij houd. De enige die al zijn hele leven weet wat voor emoties hij heeft is Septum, zij is de enige die dichtbij hem staat.
Talenten: Hij kan goed gitaar spelen, zijn geboorteplaats heeft ervoor gezorgd dat hij een geweldig gehoor heeft en dus precies weet wat hij moet doen om een muziekstuk goed te laten klinken. Hij speelt vaak en heeft eigenlijk altijd zijn gitaar bij zich.
Zwakheden: Seth is slecht in de meeste lichamelijke sporten. Hij heeft er de bouw niet voor en vind het niet interessant genoeg om zich er echt in te verdiepen.
Status: Seth heeft niet echt een algemene status, sommige vinden hem arrogant, andere vinden hem een slimme jongen. Weer andere mensen denken dat hij verlegen is. Seth heeft verschillende kanten en laat ook bij iedereen een andere kant zien. Vergis je niet, al deze kanten zijn hem echt, het zijn geen maskers die hij opzet.

Passies: Gitaar spelen, afspreken met vrienden. Hij traint ook in zichzelf met zijn krachten, dat is ook een hobby.
Afkeer/Haat: Eigenlijk tegen niets, Seth staat overal open voor, hij heeft voor niets echt een afkeer of haat, hij krijgt dat pas na een tijdje als hem iets echt gaat irriteren alleen duurt dat jaren voordat het echt zover is.
Verslavingen/genotsmiddelen: Zonder Septum kan hij niet, maar dat is niet echt een verslaving, dat is gewoon omdat hij haar al zolang kent dat hij zich niet kan voorstellen hoe het leven zonder haar is. Verder heeft hij altijd de behoefte aan seks, wat eigenlijk totaal niet positief is. Hij kan overigens wel goed verbergen dat hij daarop uit is.

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij is geboren in het rijk van de ram, daardoor ook zijn kracht. Toen hij anderhalf was is hij met zijn ouders en broer verhuist naar het rijk van de Maagd.
Familie: Zijn ouders zijn nog steeds in leven, hij heeft ook een broer maar hij zou niet weten waar die momenteel is. Toen die 19 werd is hij de weide wereld ingetrokken en Seth heeft niets meer van hem gehoord. Soms vind hij dat moeilijk maar hij heeft er verder niet echt veel last van. Zijn broer zou nu 30 zijn.

Het uiterlijk
Lengte: 1.80, voor een jongen gewoon een redelijk normale lengte. Hij torend niet overal boven uit maar is wel lang zat volgens hem.
Omschrijving haar: Halflang stijl
Omschrijving ogen: bruine ogen, erg sensueel
Bouw van het lichaam: gespierd maar niet echt heel erg. Hij lijkt erg rank onder zijn kleding maar is eigenlijk gewoon gespierd.
Kledingstijl: Gewoon simpel, een spijkerbroek met een t-shirt en een vest.
Uiterlijke kenmerken: Seth is soms ijdel maar niet heel erg. Hij wilt er wel goed uitzien maar niet overdreven. Verder heeft hij op zijn heup een tatoeage staan met de naam Toothless

Kracht
Elementaire kracht: Vuur
Bijkracht: Aura
Wapens: Een simpel zwaard, al heeft hij het bijna nooit bij zich. Hij kan er wel redelijk mee overweg.
Vechtsport: Zoals eerder vermeld is Seth niet zo van de lichamelijke sporten, hij zit daarom ook niet op een vechtsport. Tot grote ergernis van zijn ouders want die hadden graag gezien dat hij zijn kracht op een andere manier zou gebruiken dan dat hij nu doet.
Vechtstijl: Seth heeft niet echt een bepaalde vechtstijl omdat hij altijd probeert om het gevecht te ontwijken, hij lokt geen gevechten uit en als iemand hem aanvalt zal hij zichzelf verdedigen maar de tegenstander niet proberen te verwonden.

Draak
Naam van je draak: Toothless, (eigenlijk zo omdat hij in een film ook zo heet en ik hem geen andere naam wil geven maar oke) Seth heeft hem zo genoemd omdat toen de draak uit het ei kwam hij geen tanden leek te hebben. Uiteindelijk bleek dat hij zijn tanden terug kon trekken in zijn kaak zodat ze niet zichtbaar waren.
Geslacht van je draak: man
Soort: Bliksemdraak, de vuurstoten die hij uitstoot zijn bliksem.
Karakterschets: Toothless is een beetje een vreemde. Hij is meestal erg vrolijk en haalt vaak streken uit met Seth. Toothless zorgt wel altijd voor de mensen waarvan hij houd en ondanks zijn schattige uiterlijk kan hij zeer agressief zijn naar mensen die hem of Seth kwaad willen doen, geheel tegen het karakter van Seth in is Toothless altijd klaar voor een gevecht.
Uiterlijk van je draak: Hij heeft een schattig uiterlijk, zijn blik lijkt altijd nieuwsgierig te zijn.
Spoiler:
 

Extra
Verleden: Seth heeft een normale jeugd gehad. Hij is toen hij heel klein was verhuist van het rijk van de Ram naar het rijk van de Maagd maar toen was hij zo klein dat hij niets meer weet over zijn tijd in het rijk van de Ram. Het enige wat hij daaraan overgehouden heeft is zijn gehoor en zijn kracht. Verder heeft hij in het rijk van de Maagd een goede vriendin, Septum, hij kent haar eigenlijk al zijn hele leven doordat zijn broer altijd op hen moest passen en ze dus vaak samen waren.
Overig: n.v.t.

Plaatje:Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xyla
Level 2
Xyla

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 22-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Seth Cameron Sunneth   zo jul 06, 2014 4:39 am

Goed gekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Seth Cameron Sunneth
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: