Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Rhine Pierce

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rhine
Level 1
Rhine

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 05-07-14

BerichtOnderwerp: Rhine Pierce   za jul 05, 2014 3:48 am

Basis
Volledige naam: Rhine Pierce. De voornaam van Rhine was een sierlijke rivier dat de hoofdrol speelde in een verzonnen verhaal van haar opa. Helaas leerde Rhine haar opa nooit kennen, omdat hij enkele weken voor haar geboorte overleed. Om deze reden gaven haar ouders dan ook de naam Rhine, als een soort van eerbetoon.
Roepnaam/bijnaam: Rhine.
Leeftijd: 19
Verjaardag: 15 augustus
Geslacht: V
Geloof: Rhine is er nog niet over uit of ze ergens in gelooft. Ze weet zeker dat er iets groters is dan mensen. Maar wat datgene dan is, probeert ze nog te ontdekken.
Rijk: Vissen

Het innerlijk
Karakter: Rhine is een ontzettend stil meisje. Ze zal zich nooit zomaar in discussies mengen, tenzij ze er zeker van is dat haar input belangrijk is. Want Rhine is helemaal niet dom verder, ze ziet vaak hoe de vork in de steel steekt, ze is gewoon bang voor meningen van mensen. Ze raakt al bijna in paniek bij de gedachte dat iemand haar niet mag. Daarom blijft ze zo stil mogelijk en onopvallend. Hierdoor is ze dus ook niet heel erg sociaal en heeft ze moeite met contact leggen. Maar als ze iemand uiteindelijk goed kent en vertrouwd, zal ze alles met diegene delen. Het voordeel aan dit alles is ook, dat als je Rhine iets vertelt, ze het niet snel door zal vertellen. Zowel omdat ze stil is, als omdat ze bang is dat mensen haar dan niet meer mogen.
Een stil persoon als Rhine kropt vaak wel snel dingen op. Ze kan behoorlijk lang met de kleinste dingetjes blijven zitten en nachtenlang over lopen piekeren. Ook al weet ze dat het nu al gebeurt is, ze blijft denken over hoe ze het beter had kunnen doen.
Desondanks kan ze ook behoorlijk opvliegerig zijn. Misschien wat vreemd voor een stil meisje als Rhine, maar als je een ding verkeerd zegt, krijg je de volle laag. Dit komt natuurlijk niet vaak voor, maar als het gebeurd neemt ze geen blad voor de mond en zal ze die persoon eens even haarfijn uitleggen wat ze vindt.
Ze is zoals veel mensen dus ook behoorlijk onzeker. Bang om alles fout te doen. Vaak heeft ze dan ook het gevoel dat haar leven niks waard is.
Relaties: Rhine heeft last van bindingsangst en durft dus geen lange relatie met een jongen aan te gaan, bang dat hij haar zomaar verlaat. Toch heeft ook Rhine zo wel haar behoeftes, dus vinden er nog wel eens wat one-nightstands plaats. Als ze eindelijk de moed heeft om iemand aan te spreken dan.
Bijzonderheden aan karakter: Haar broer is ondanks alles heel belangrijk voor Rhine. Maken mensen een opmerking over hem, dan is ze opeens de stilste niet meer.
Talenten: Volgens haar moeder heeft Rhine het 'talent' ervoor te zorgen dat mensen haar snel vertrouwen. Zelf heeft ze er zo haar twijfels over, ze weet niet eens of ze überhaupt een talent bezit.
Zwakheden: Rhine durft geen relaties aan te gaan met mensen, op welk gebied dan ook. Dus ook vriendschappen zitten er niet snel in. Natuurlijk heeft ze die wel, maar dit vergt veel geduld van de ander waarmee ze de vriendschap aangaat.
Status: Rustig en stil, maar toch slim. Iemand die doet wat haar opgedragen wordt, zo lang het redelijk is.
Passies: Zwemmen en gewoon in het water zijn. Rhine voelde zich altijd al een met het water en zeker sinds haar krachten.
Afkeer/Haat: Mensen die zich heel erg opdringerig zijn en alles doen om je aandacht te krijgen, dus ook op negatieve manieren.

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Rhine is geboren in een klein dorpje in het rijk Vissen. Hier woont ze al haar hele leven, net zoals de hele familie van haar vaders kant.
Familie: Rhine heeft gewoon haar beide, getrouwde ouders. Een broer van nu 21 waarvan de status en locatie onbekend zijn. Er zijn verschillende tantes en ooms aan haar moeders kant, maar Rhine heeft geen idee hoeveel het er zijn, steeds als ze denkt het te weten, blijken er nog meer te zijn. De ouders van haar moeder leven ook nog gewoon, maar wonen in het rijk van de Schorpioen. Haar vader heeft geen broers of zussen, slechts alleen zijn moeder. Zijn vader is overleden vlak voor Rhine's geboorte.

Het uiterlijk
Lengte: 1.74
Omschrijving haar: Rhine's natuurlijke haarkleur is blond, maar ze heeft het ondertussen al in tientallen kleuren geverfd. Op het moment is het blauw.
Omschrijving ogen: De ogen van Rhine zijn meestal op de grond gericht, maar als je haar aankijkt zie je de zee terug in haar ogen. Het is een groenblauwe zeeachtige kleur.
Bouw van het lichaam: Rhine is niet dik, maar ook niet bijzonder slank. Ze heeft wel spieren, maar niet zo groot dat je ze echt goed ziet tenzij ze ze aanspant. Haar verhoudingen zijn verder normaal, dus geen enorme kont ten opzichte van haar lichaam.
Kledingstijl: De kleren van Rhine bevatten bescheiden, onopvallende kleuren. Verder draagt ze alles wat comfortabel zit.
Uiterlijke kenmerken: Rhine heeft bescheiden sproetjes in haar gezicht. Ze draagt vaak geen make-up, maar ze nu en dan wel wat mascara. Watervast uiteraard.

Kracht
Elementaire kracht: Water
Bijkracht: Ijs
Wapens: Rhine heeft het nooit prettig gevonden mensen pijn te doen en komt dus ook het liefst zo min mogelijk in aanraking met wapens. Maar als het moet, gebruikt ze liever 'close combat' wapens, dus wapenstokken, zwaarden etc.
Vechtstijl: Vrijwel nooit is Rhine betrokken geraakt bij een gevecht. Ze heeft dus nog geen speciale vechtstijl ontwikkelt. Tenzij wegrennen een vechtstijl is, want dat doet ze maar al te graag in zo'n geval.

Draak
Naam van je draak: Spera. Dat betekent hoop, iets wat groeit bij Rhine sinds ze hem kent.
Geslacht van je draak: M
Soort: Spera is een mengelmoesje van een ijs- en een waterdraak.
Karakterschets: De draak van Rhine is een zeer betrouwbaar dier. Het is dan ook de eerste, echte vriend van Rhine. Ze zijn onafscheidelijk. Spera is zo nu en dan wel behoorlijk chagrijnig. Hij kan ook heel slecht tegen het onzekere gedrag van Rhine, maar dat weegt niet op tegen zijn liefde voor haar.
Uiterlijk van je draak: Ondanks dat het een mannetje is, heeft hij een heel sierlijk en slank lichaam. (Maar het spreekwoord "schijn bedriegt" is hier zeer toepasselijk.) Zijn schubben hebben een lichtblauwe, ijzige kleur.

Extra
Verleden: De jeugd van Rhine was heel rustig. Er gebeurde nooit wat. Haar ouders zijn het perfecte stel in haar ogen. Ze zijn dan ook nog steeds bij elkaar. Haar twee jaar oudere broer, Mart, en zij waren ook altijd heel close, wat altijd heel bijzonder was voor Rhine. Ze deelden alles en hadden bijna nooit ruzie, zelfs niet toen ze beiden midden in hun puberteit zaten. Daar kwam helaas verandering toen Rhine op zeventienjarige leeftijd een drakenei vond. Haar moeder wist haar te vertellen dat alleen mensen die over magie beschikte deze in hun handen kregen. Tot die tijd had Rhine nooit beseft dat ze iets met magie kon. Misschien af en toe onbewust wel, maar omdat ze niet wilde opvallen had ze het genegeert. En waar ze bang voor was, gebeurde dan ook. Ze kreeg veel meer aandacht. En dat kwam niet ten goede bij de relatie met haar broer. Mart werd jaloers, hij beschikte tenslotte niet over deze krachten. Na een kleine twee maanden, toen het drakenei ook nog eens was uitgekomen en Rhine druk was met het verzorgen van haar draakje, was hij het zat. Mart vertrok om dat hij zich in de steek gelaten voelde. Wat hij er verder mee wilde bereiken snapt Rhine nog niet, maar haar hart werd gebroken. Sindsdien heeft ze last van bindingsangst, ze had altijd al moeite met contact maken en binden met mensen, maar toen durfde ze het ook gewoon niet meer. Gelukkig was Spera er wel voor haar. Hij heeft haar er door heen gesleept en zoveel liefde gegeven als hij kon. Maar Rhine is er nooit helemaal over heen gekomen.

Plaatje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xyla
Level 2
Xyla

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 22-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Rhine Pierce   za jul 05, 2014 4:24 am

Goed gekeurd Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rhine Pierce
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: