Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aarde

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Q
Admin
Q

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 19-06-14

BerichtOnderwerp: Aarde    vr jun 20, 2014 12:12 am

Let op: Deze kracht krijg je alleen als je geboren bent in 1 van de rijken die Aarde als element heeft.

Level 1:
Eindelijk het is zover je hebt je eerste gedeelte van je krachten gekregen. Je kunt kleine maar stevige brokken aarde uit de grond halen en in een straal van 20 meter rond schieten. Maar ze komen niet veel harder aan dan een voetbal. Ook kun je mini aardbevingen geven die je tegenstander uit balans kan brengen. Let wel op dat je je krachten weer onder controle moet houden en het nog niet altijd doet wat jij wilt.

Benodigde berichten: 0

Level 2:
Je bent goed op weg, eindelijk weer een kracht erbij. Je kunt nu grotere brokken steen steen sturen die harder aankomen dan eerst. Ook kunnen ze nu in een straal van 30 tot 40 meter worden rond gestuurd. Je kunt nu ook echte scheuren in de grond maken waarin stukken grond verdwijnen. Dit is wel heel moeilijk en kan ook niet meer dan 5 vierkante meter laten wegzakken. Je aardbevingen worden ook een stuk sterker. Je kunt huizen laten trillen op hun grondvesten, maar net als de scheuren is het erg moeilijk en kan het alleen op kleine afstanden rond de 8 vierkante meter.

Benodigde berichten: 100

Level 3:
Het is weer zover. Je krijgt weer nieuwe krachten erbij. Die zul je ook hard nodig hebben in deze tijden. Je kunt nog grotere aardbevingen veroorzaken. Deze zal zo krachtig zijn dat de gebouwen die binnen 10 meter van jou staan de kans hebben om in te storten en de gebouwen in de straal van 200 meter zullen ook moeite hebben om recht overreind te blijven. Je kunt nu ook nog grotere scheuren in de grond maken en de grond in een straal van 10 meter laten inzakken. Je rotsblokken kunnen nu een nog grotere afstand overbruggen en al aardig gevaarlijk zijn! Je kunt nu ook het moeilijk bestuurbare zand besturen. Altijd handig in de woestijn!

Benodigde berichten: 550

Level 4:
Goed gedaan! Je mag jezelf een schouderklopje geven, maar pas op: het gevaar ligt nog steeds op de loer! Gelukkig krijg je er weer wat krachten bij. Deze kracht heet verstenen. Je kunt iemand van binnenuit langzaam laten verstenen en als die niet snel reageert is het snel met hem afgelopen...

benodigde berichten: 1000

Level 5:

Gefeliciteerd! Je bent een legende, nog maar weinige zijn zover gekomen in het besturen van aarde. Je hebt de kracht om met 1 handomdraai je tegenstander te doden. Ook zijn de rest van je krachten nog sterker geworden. Je zult geëerd worden om je krachten en je goede daden of je zult als de pest gemeden worden door je vreselijke moorden...

Benodigde berichten: 3000
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://the-twelve.actieforum.com
 
Aarde
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Informatie :: De krachten :: Elementaire krachten-
Ga naar: