Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Water

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Q
Admin
Q

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 19-06-14

BerichtOnderwerp: Water    vr jun 20, 2014 12:09 am

Opgelet: Deze kracht krijg je alleen als je geboren en getogen bent in 1 van de rijken die Water als element heeft.

Level 1:
Eindelijk het is zover, je hebt je eerste gedeelte van je krachten gekregen. Je kunt waterballen rond schieten in een straal van 20 meter, snel maar ze komen niet veel harder aan dan een voetbal. Je hebt ook watertouwen waarmee je je tegenstander mee vast kan houden, hoe meer die tegenstribbelt hoe strakker het touw komt te zitten. Let wel op dat je jouw krachten onder controle moet houden en het nog niet altijd doet wat jij wilt.

Benodigde berichten: 0

Level 2:
Je bent goed bezig, je hebt er eindelijk weer een kracht bij. Je kunt nu grotere waterballen rond schieten. Ook kunnen ze nu in een straal van 30 tot 40 meter worden rond gestuurd. Je kunt nu ook watergolven maken. Dit is moeilijk en kan ook niet meer dan 5 kubieke meter water gebruiken voor een golf. Verder kun je kleine waterstralen zo scherp als een mes maken. Maar let op, je krachten zijn nieuw en nog niet helemaal onder controle.

Benodigde berichten: 100

Level 3:
Het is weer zover. Je krijgt weer nieuwe krachten erbij. Die zul je ook hard nodig hebben in deze tijden. Je kunt nog grotere golfen teweeg brengen en je kunt zelfs draaikolken maken. Deze zullen zo sterk zijn dat alles in een straal van 10 meter verwoest kan worden en alles in een straal van 20 meter zal ook aardig wat schade hebben. Je watertouwen kunnen ondertussen een lengte van 50 meter bereiken en messcherpe waterstralen zijn ook nog sneller worden. Ook kun je nu kleine waterdruppeltjes maken die zo hard zijn en je tegenstander zo hard raken dat ie letterlijk gek van de pijn kan worden. Nog iets nieuws is het bloedsturen, met veel oefenen kun je dit onder de knie krijgen. Niet gewoon oefenen, maar echt uren trainen is er kans dat je het bloedsturen onder controle kan krijgen. Dit is een echt moeilijke kracht die bij level 5 waarschijnlijk nog niet perfect beheerst. Maar als je iets echt wilt, kun je het.

Benodigde berichten: 550

Level 4:
Gefeliciteerd. Je leeft nog en je krijgt weer nieuwe krachten bij dit level. Deze kracht is handig en als je tegenstander niet oplet zal die er niet lang meer zijn. Door zijn poriën kun je al zijn lichaamswater uit hem trekken, net zo lang tot er een hoopje verschrompeld lichaam overblijft. Dit gebeurt niet snel, maar als je tegenstander niet oplet...

Benodigde berichten: 1000

Level 5:

Gefeliciteerd! Weinige zijn zover gekomen in het besturen van water. Je zult in vele geschiedenisboeken als een legende beschreven worden. Je hebt nu de kracht om met 1 handomdraai al het vocht uit het lichaam van je vijand te trekken en te doden. Ook zijn de rest van je krachten nog sterker geworden. Je zult geëerd worden om je krachten en je goede daden of je zult als de pest gemeden worden door je vreselijke moorden...

Benodigde berichten: 3000
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://the-twelve.actieforum.com
 
Water
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Informatie :: De krachten :: Elementaire krachten-
Ga naar: