Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Rosary Amice Laverde

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Amice
Level 1
Amice

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 03-07-14
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Rosary Amice Laverde   do jul 03, 2014 4:16 am

(In bewerking)


De basis informatie


Volledige naam: Rosary Amice Laverde. Rosery was de naam van haar moeders beste vriendin en haar moeder stond er op dat haar kind die naam zou dragen. Alsnog werd de naam Amice als tweede naam gekozen. Later is er dan ook besloten Amice haar roepnaam te maken.

Roepnaam/bijnaam:
Amice, of Mice door een vergeten jeugdvriend waar ze vroeger altijd mee speelde.

Leeftijd: 19
Verjaardag: 4 april
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: Ze geloofd nergens in. Als kind heeft ze meerdere verhalen gehoord, maar het boeide hij altijd zeer weinig.
Rijk: Het rijk van de Ram

Het innerlijk


Karakter: Amice is altijd een erg uitzonderlijk mens geweest. Ze is namelijk al vanaf een jonge leeftijd erg zelfstandig en ze heeft zichzelf veel dingen aangeleerd. Amice moest namelijk al vanaf een hele jonge leeftijd voor zichzelf zorgen. Dit kwam omdat het net was alsof ze nergens aan gehecht leek te zijn of te kunnen worden. Vele dingen die andere mensen erg belangrijk vonden boeiden haar helemaal niet. Natuurlijk gaf dit voordelen, bij verlies van spullen of mensen die ze kende deed het haar niets. Maar als mensen dit opmerkten dan vonden ze haar al snel harteloos en dit zorgde ervoor dat ze afstand hielden, zelfs haar familie. Amice is niet zo sociaal en weet vaak niet hoe ze zich moet gedragen naar andere mensen toe. Ook is ze erg achterdochtig altijd en vertrouwd ze niemand. Behalve haar zelf kan iedereen tegen haar liegen zo denkt ze altijd. Wel heeft ze altijd een goede kijk op dingen, ze laat zich namelijk niet meeslepen door gevoelens en kan hierdoor vaak de juiste keuzes maken zonder teveel moeite. Hierdoor kan ze ook goed advies geven, al kan haar advies soms wat kil overkomen. Ook is ze uitzonderlijk in het afluisteren van mensen, maar de informatie die ze dan meestal weet te bemachtigen doen haar ook niet zoveel, dus uiteindelijk heeft ze er maar weinig aan. Alhoewel het soms van pas kan komen natuurlijk.

Relaties: Amice vindt het lastig om haar ergens aan te hechte, dit betekend echter niet dat ze zich helemaal niet kan hechten. Het is mogelijk, maar het kost net iets meer moeite. Net als ieder ander mens is Amice opzoek naar liefde. Iemand die van haar kan houden ondanks haar "probleempjes."

Bijzonderheden aan karakter:
Amice kan zich moeilijk ergens aan hechten. Dit laat haar soms harteloos lijken.

Talenten: Ze kan helder over moeilijke situaties nadenken. Omdat ze zich niet zo snel door gevoelens laat beïnvloeden zijn haar keuzes vaak goed doordacht.

Zwakheden: Amice is vreselijk op sociaal gebied. Ze weet nooit hoe ze zich moet gedragen tegenover andere mensen en schat sociale situaties vaak verkeerd in. Dit kan soms zorgen voor misverstanden of het schrikt mensen af. Hierdoor heeft ze geen vrienden en is ze vertrokken bij haar familie.

Status: Andere mensen vinden vaak dat Amice erg kil en gevoelloos overkomt.

Passies: Amice heeft geen passies.
Afkeer/Haat: Amice haat niks.
Verslavingen/genotsmiddelen: Ze hecht zich aan niets en heeft daarom ook geen verslavingen of spullen die haar dierbaar zijn. Misschien is haar draak het enige waar ze zich een beetje aan heeft gehecht.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rosary Amice Laverde
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: