Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Leanora Rosalina Laveau

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Leena
Level 1
Leena

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 02-07-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Leanora Rosalina Laveau   wo jul 02, 2014 7:57 am


De basis informatie


Volledige naam: Leanora Rosalina Laveau, haar grootmoeders naam was Leanora en die van haar moeder Rosalina. Laveau is haar vaders familienaam.

Roepnaam/bijnaam: Meestal wordt ze door haar ouders aangesproken met Leanora en de weinige vrienden die ze heeft noemen haar Lee. Meestal stelt ze zichzelf voor als Leena, een combinatie van haar twee namen.

Leeftijd: 18

Verjaardag: 6 februari

Geslacht: Vrouwelijk

Geloof: Leanora wil graag alles geloven. Zo gelooft ze in de Schepper, maar ook in allemaal ander Goden en Godinnen. Ze vindt geloof iets moois.

Rijk: Rijk van de Waterman

Het innerlijk

Karakter: Leena is erg naïef. Ze ziet altijd het beste in mensen en heeft vaak niet door als iemand gebruik van haar maakt. Vaak vertrouwd ze te makkelijk en hierdoor raakt ze vaak in de problemen. Toch kan ze erachter komen wanneer iemand tegen haar liegt en dit heeft haar waarschijnlijk vele keren gered. Leena is altijd erg vrolijk en lijkt geen enkele zorg met zich mee te dragen. Ze geniet van elke dag alsof het haar eerste en haar laatste is. Wanneer je Leena voor het eerst ontmoet heeft ze iets weg van een kind, maar op momenten kan ze ook heel oud overkomen door haar manier van spreken op momenten. Leena kan goed naar andere mensen luisteren en vindt het fijn om advies te geven. Jammer genoeg is het advies dat zij aan andere geeft vaak voor haarzelf al te laat.


Relaties: Leena houdt van alles en iedereen. Ze knuffelt graag en geeft vaak een kus op iemands wang. Meestal als een waardering of als troost. Hier vindt zij helemaal niets raar aan, maar dit kunnen andere mensen vaak als gek beschouwen. Wel is Leena altijd opzoek naar die ene speciale prins op het witte paard. En zou ze hem hebben gevonden dan zou ze alles voor hem doen... alles.


Bijzonderheden aan karakter: Wanneer je Leena voor het eerst ontmoet valt het vaak op dat ze erg kinderlijk kan overkomen, maar gelijkertijd doet ze ook heel oud voelen. Haar manier van spreken kent enige wijsheid die je eerder van een oude vrouw zou verwachten dan van een 18 jarig meisje. Maar haar manier van doen, alsof er geen problemen bestaan en je iedereen kunt vertrouwen is dan weer wel heel erg kinderlijk. Leena kent geen angst. Maar ze is niet zo sterk en je kunt makkelijk gebruik van haar maken. Vaak komst ze er dan te laat achter, maar jammer genoeg valt er dan niets meer aan te veranderen. Iedereen kent Leanora als het vrolijke en gelukkige meisje, maar soms dan dringt de realiteit ineens tot haar door en veranderd haar hele persoonlijkheid. Dan is ze ontroostbaar of juist heel erg stil. Boos is ze nooit. Misschien diep van binnen, maar deze emotie heeft ze nog nooit geuit.


Talenten:
Leena kan ontzettend goed advies geven, haar advies is levensbepalend. Ook kan ze heel erg goed zingen en dit is dan ook 1 van haar favoriete bezigheden. Ze is ook niet bang om dit in het openbaar te doen.

Zwakheden: Leena kan absoluut niet vechten, ze kan niet schoppen en niet slaan en is bang om mensen pijn te doen. Ook zou ze nooit iemand uitschelden of gemene dingen zeggen. Ook vertrouwd Leena veel te snel en geloofd ze vaak alles wat er aan haar wordt verteld. Gelukkig kan ze vaak zien of mensen liegen of de waarheid spreken, maar dit is niet altijd het geval en dit heeft haar ontzettend vaak in de problemen gebracht. En soms is de altijd vrolijke en gelukkige Leanora niet meer zo vrolijk en gelukkig, dan ineens dringt de realiteit door en veranderd haar hele persoonlijkheid.

Status: Ze komt heel erg kinderlijk over op mensen. Maar zodra je haar advies hoort zou je dat eerder verwachtten van een oudere vrouw dan van haar.

Passies: Leanora is gek op zingen, dit kan ze de hele dag wel doen. Ook vind ze het heerlijk om op onderzoek uit te gaan. Dan maakt ze reisjes door de nabijgelegen dorpjes of gaat ze opzoek naar een mooi stukje natuur.

Afkeer/Haat: Leanora haat niemand. Nu zou je kunnen verwachtten dat ze een afkeer heeft voor de mensen die haar hebben gebruikt en haar hebben verraden. Maar gek genoeg heeft ze dat niet.

Verslavingen/genotsmiddelen:
Je zou het niet zo snel achter Leanora zoeken. Maar wanneer ze weg is van huis en een afgelegen plek kan vinden dan rookt ze graag wel eens kruiden. Deze kruiden hebben iets weg van wiet, maar elke soort kruiden kent weer een ander effect. Van het ene word je rustig, van het andere juist heel druk, of blij, enthousiast, slaperig, verdrietig. Het is maar net wat voor kruid je hebt.


Afkomst


Geboorte en/of woonplaats: Leanora is geboren in het rijk van de Waterman. Ook woont ze nog altijd in Jangan, de hoofdstad van het rijk.

Familie: Leena woont samen met haar grootouders en ouders en oudere broer in een huisje in de hoofdstad. Het is niet klein, maar ook niet zo groot. Het is precies goed zo vindt ze altijd. Ze deelt haar kamer met haar broer omdat er anders niet genoeg kamers zijn. Met hem kan ze het goed vinden, maar de laatste tijd is het contact erg verminderd, meer omdat Leena elke dag leeft alsof het haar eerste en laatste dag is en iedereen altijd zo makkelijk vertrouwd. Dit irriteert hem, maar dat komt omdat hij bezorgd om haar is en dit lijkt Leena niet te kunnen begrijpen. Met haar oma heeft ze ook een ontzettend goeie band, met haar bespreekt ze vaak alles. Met haar ouders is haar band iets minder sterk, dit komt vooral omdat ze haar ouders bijna nooit ziet omdat ze vaak lange dagen werken. Ook spreekt ze haar opa nauwelijks.

Het uiterlijk

Lengte: Leena is vrij lang, zo'n 1,78

Omschrijving haar: Leanora draagt haar haren vaak op verschillende manier, de ene keer heeft ze haar haren los, de andere keer draagt ze het in een vlecht. Het is donkerbruin van kleur. Ook draagt ze vaak een lint of een strik in haar haren.

Omschrijving ogen: Haar ogen zijn donkerbruin van kleur, ze gebruikt make-up. Maar niet veel.

Bouw van het lichaam: Ze is 1,78 lang. En is vrij tenger qua bouw.

Kledingstijl: Opmerkelijk is Leena's kledingstijl. Ze draagt namelijk ontzettend veel verschillende kleding. Dit verschilt van schattig en licht gekleurd, naar stoer en donker gekleurd. Het is maar net waar ze zin in heeft.

Uiterlijke kenmerken:
Ze bezit veel verschillende kledingstijlen en draagt altijd iets in haar haren, een lint of een strik enz.

Kracht


Elementaire kracht: Lucht.

Bijkracht: Aura

Wapens: Leena heeft altijd een kleine dolk opzak, ze houdt niet van geweld. Maar ze weet dat het gevaarlijk is zonder.

Vechtsport: Nee

Vechtstijl: Leanora kan niet vechten.

Draak

Naam van je draak: Pandora, de naam Pandora betekend getalenteerd en wijsheid.

Geslacht van je draak: Vrouwelijk

Soort: Pandora is een Eenhoorn.

Karakterschets: Pandora is ontzettend wijs, ze heeft op alles wel een antwoord. Maar net als Leena is ze erg naïef. Toch zal ze altijd achter Leena staan en haar nooit in de steek laten. Pandora is alles voor Leena en ze zou niet zonder haar kunnen. Toch kan Pandora soms vrij koppig zijn en zal ze het niet altijd eens zijn met de keuzes die Leena maakt.

Uiterlijk van je draak:
Pandora


Extra

Verleden: Vanaf haar geboorte werkten haar vader en moeder al bijna iedere dag, ze leken nooit tijd te hebben voor haar en haar oudere broer. Ook hun grootvader was altijd bezig met zijn baan en dit liet de twee kinderen achter bij hun grootmoeder. Zij zorgde voor hen. De band met haar grootmoeder is daarom ook erg sterk. Ook met haar broer kon ze altijd goed overweg, maar de laatste tijd lijkt dit te veranderen. Eigenlijk is er niet veel veranderd in hun leven. De dagen gaan verder, haar ouders werken nog altijd en lijken nog geen tijd te hebben voor hun kinderen en zo zal het ook wel blijven denkt Leena.

Overig: Leena is diep van binnen niet dat vrolijke meisje, diep van binnen gaan er een hoop gevoelens schuil die ze het liefste nooit wil uiten.

Plaatje:
Leena
Leena2
Leena3
Leena4
Leena5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xyla
Level 2
Xyla

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 22-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Leanora Rosalina Laveau   wo jul 02, 2014 11:37 am

Goed gekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Leanora Rosalina Laveau
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: