Kyon

Twaalf rijken die al honderden jaren vreedzaam samen leefden, onwetend van naderend onheil
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Het gezellige park - Rijk van de waterman

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arwen
Level 1
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 29-06-14

BerichtOnderwerp: Het gezellige park - Rijk van de waterman   di jul 01, 2014 4:49 am

Dit park beschikt over een groot groen grasveld waar kleine paadjes van kiezelstenen doorheen weven. Midden in het park is een vijver waar je allerlei dieren kunt vinden. Kikkers en eenden hebben er hun huis van gemaakt. Het is niet toegestaan hier te vissen of te zwemmen. De hoeveelheid bomen en struiken is relatief goed verspreid.

Aantal personen: onbeperkt
Regels: Geen gezwem en gevis in de vijver!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thinnith
Level 1
avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 26-06-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Het gezellige park - Rijk van de waterman   di jul 01, 2014 4:54 am

Thinnith wandelde rustig over een van de kiezelpaden in het park. Ze droeg een rugzak over één schouder en had nonchalant een sigaret tussen haar lippen geklemd. Met haar luchtkrachten liet ze de rook uit de sigaret in eigenaardige vormen omhoog kringelen. In de verte merkte ze een vijver op en besloot daar heen te lopen. Eenmaal aangekomen bij de vijver ging ze rustig in het gras zitten en nam ze haar rugzak op schoot. Ze opende hem en begon te zoeken. Een beetje as van haar sigaret viel in de rugzak en Thinnith blies dat er snel uit met een klein windvlaagje. Toen vond ze wat ze zocht. Ze haalde het zwarte boek uit de tas en opende het waar ze gebleven was. De titel van het boek glinsterde in zilveren letters op de kaft. Het was een literair werk, de nieuwste van de schrijver. Haar knieën gebruikend als boekensteun begon Thinnith rustig te lezen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arwen
Level 1
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 29-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Het gezellige park - Rijk van de waterman   di jul 01, 2014 4:59 am

In gedachte verzonken liep Arwen het park in. Ze zat nog altijd met de bol in haar maag. Het was nu al een week geleden, maar ze kon het niet loslaten. Ze voelde zich schuldig door de discussie die ze had gevoerd terwijl ze vragen had kunnen stellen over het gevaar wat eraan kwam volgens de bol. Ze had er met Rhionnon over gepraat, maar ook die had niet geweten waar de bol over had gesproken, als je het al praten had kunnen noemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thinnith
Level 1
avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 26-06-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Het gezellige park - Rijk van de waterman   di jul 01, 2014 5:03 am

Terwijl ze aan het lezen was, begonnen Thinnith's gedachten af te dwalen. Haar missie was vooralsnog nog redelijk onduidelijk. Mensen bekeren tot het geloof van de schepper? Mensen met magie in de twaalf rijken elimineren? Waar moest ze beginnen en nog belangrijker, hoe bleef zij onopgemerkt? Het was duidelijk dat Zenan een klein groepje de woestijn over had gestuurd om ervoor te zorgen dat het niet meteen duidelijk was dat hij de twaalf rijken ging binnenvallen, maar wat als de mensen met magie in de twaalf rijken iets doorhadden, iets voelden? Na deze storm van vragen in haar hoofd besefte ze zich dat ze al een hele tijd haar bladzijde niet omgeslagen had. Het moest wel een kwartier geweest zijn. Ze schudde haar hoofd en probeerde zich te concentreren op de inktzwarte letters op het roomkleurige papier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leena
Level 1
avatar

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 02-07-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Het gezellige park - Rijk van de waterman   vr jul 04, 2014 5:24 am

Weg. Ze moest weg van alles en iedereen. Nieman kon haar zo zien, niemand mocht haar zo zien. Hoe had hij dat kunnen doen! Waarom was zij zo dom geweest om hem te geloven. En al helemaal door het feit dat ze normaal gesproken gemakkelijk doorhad wanneer er iemand tegen haar loog. Maar hij... Hij was anders geweest. En ze was verliefd geworden... Nog altijd rende Leena, ze had het niet eens meer door, maar zodra ze was gestopt merkte ze dat haar conditie er flink op achteruit was gegaan en met haar laatste beetje energie probeerde ze naar adem te happen en haar hart weer naar een normaal tempo te brengen. Nee, achteraf was het haar eigen schuld geweest. Dat geld kwam nooit meer terug, haar ouders zouden waarschijnlijk teleurgesteld zijn als ze erachter zouden komen bedacht ze zich. Maar haar ouders zouden er niet achter komen, dat wist ze zeker. Haar broer zou haar wel beschermen, dat deed hij altijd. Wat ze ook deed, in wat voor problemen ze ook zat, hij hielp haar altijd. Hij en haar draak waren de twee mensen van wie ze het allermeeste hield, al hield Leena veel te snel veel te veel van mensen. Pandora had ze deze keer thuis gelaten. Sommige dingen wilde ze gewoon voor zichzelf houden. Ze had een paar kruiden meegenomen, een speciaal soort die je kon roken... en Lee wist dat ze het nodig had. Haar gedachtes werden te donker, te zwaar en ze kon wel wat verlichting gebruiken. Na nog een stukje te hebben gewandeld kwam ze eindelijk aan in het parkje. Maar tot haar verbazing zag ze iemand zitten... dat kwam niet vaak voor. Ze besloot naar de jonge vrouw toe te lopen, ze werd nieuwsgierig van haar aanwezigheid hier. "Wat lees je!" Riep Leena met een enthousiaste toon in haar stem uit naar de jonge vrouw en een grote glimlach, eerder een grijns verscheen op Leena's mond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arwen
Level 1
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 29-06-14

BerichtOnderwerp: Re: Het gezellige park - Rijk van de waterman   vr jul 04, 2014 8:12 am

Bij het water zag Arwen iemand zitten. Een meisje. Blond haar, met een boek op schoot. Arwen had nooit leren lezen. Het was ook niet erg belangrijk om als mijnwerker te kunnen lezen, dus hadden haar ouders het niet van belang gevonden om Arwen dit te leren. Soms vond ze het jammer, het bleek dat er hele mooie verhalen in boeken stonden en dat je er veel kennis uit kon halen, soms dacht ze erover om alsnog les te nemen. Hoe ze daar zat aan het water had een rustgevende invloed op Arwen. Na even te hebben getwijfeld, besloot ze om naast het meisje te gaan zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Het gezellige park - Rijk van de waterman   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Het gezellige park - Rijk van de waterman
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyon :: Het RPG :: Het rijk van de Waterman, Tweeling en Weegschaal-
Ga naar: